Intersport umeå skor


intersport umeå skor

sig och ner mot Kutjaurestugan kom de första dropparna, men inget som störde. Nå, det är alltid trevligt med möten även om man inte behöver stanna varje gång och prata. Fanns inga roliga berg i närheten och Ritsem är knappast synonymt med något som kan liknas vid mysfaktor. Den stod väl på botten av sjön får man förmoda. Blev bara ett kort stopp innan jag fortsatte och snart började stigen klättra på höjden. Hur var det möjligt? La pengar och nyckel på avtalad plats.

19/8 44,9 km För första gången (och enda gången) på äventyret vaknade jag av att solen sken och värmde härligt genom tältduken. Kommer aldrig glömma kvällen där i tältet vid sjön. Det blev som så att jag körde med mina sealskinz resten av hela äventyret. Nåja, storhyttan var låst medan den mindre var öppen så jag bestämde mig för äta lunch i lillstugan. Huvudpackningen med mat och övernattningskit kördes av arrangören till olika nattläger. Regnet kom och gick. Beslöt att vandra hela bergryggen av Boalnotjåhkkå söderut och sedan snedda ner till Nordkalottleden via Kutjaurestugan och vidare mot broarna vid Sáluhávrre. Dagarna innan jag gav mig av lämnade jag även min färdplan till mina vänner Kerstin och Bernt med löfte om att SMS:a livstecken vid de få tillfällen jag skulle ha täckning.

I Kårsåjaure simmade en smålom. Det var härligt att få komma upp på höjden av Stuor Dijdders sluttning med vidsträckt utsikt över Virihaure och bergen i väst mot Norge till. Min oro var ogrundad! Konsumtion är inget jag hyllar, men väl kvalitet och mångfunktionell utrustning. Även myggen njöt av min närvaro. Luften var skön och solen sken försiktigt genom tunna disiga moln. Hon hade vandrat där tidigare och kunde berätta om en italienare som glidit ner från ett av snöfälten nära hyttan och förolyckats liksom att storhyttan sopats bort av en mindre lavin. Köpte dock en burk med köttbullar, ballerinakex och en liten burk pringles. När jag väl kom fram till STF-stugan exakt på klockslaget och helt slut visade det sig att båten var inställd. Den lilla tjejen hejade glatt medan föräldrarna mer drog på smilbanden. En ovanligt lätt och smart rygga.

intersport umeå skor


Sitemap