Umeå gk slopetabell


umeå gk slopetabell

se sig om efter alternativa inkomstkällor. Det räcker inte längre att bara sitta och pösa, vi måste ta nya grepp för att locka nytt folk, säger Christer Lantz, ordförande i Ryfors GK, en av klubbarna som medverkar i Golfköping. I småländska Ryfors GK har inköp av nya maskiner fått vänta och i Tranås GK genomfördes inte den årliga höjningen av greenfeeavgiften, av rädsla för att tappa spelare. Nu måste klubbarna verkligen ligga i för att behålla och locka medlemmar, säger Ola Hansson, informationschef på Svenska Golfförbundet. Därför har Torshälla GK bland annat fått lov att skjuta en tilltänkt utbyggnad av banan på framtiden. Nu skall vi som golfmedlemmar fortsätta att betala 39:- kronor om året för att hålla GIT programmet igång. Detta lever kvar och blockerar mycket av golfens utveckling.

S rfors, gK, ume S rfors Golfklubbumeå gk slopetabell

1) 4) ntligen - B ttre sent n aldrig!
Vad vore Lule GK utan Veteranerna!
Bilderna visar n got av v r favoritplats!
Bilderna visar (3) hur det.

De enda som inte behöver spara är SGF. Vi kanske måste ta tillvara erfarenheter från andra sporter och inse att det inte längre räcker att bara ha en bra bana. Äntligen kanske kan det komma något gott ur krisen. Mitt barnbarn på elva år gick golfkurs 2005. Förr var det bara att sätta spaden i jorden och säga hej, vi ska bygga golfbana och så hade man fullt med medlemmar och en ordentlig.

Nybildade Sjöbo GK valde att köpa begagnade maskiner och byggde kontorsmoduler istället för ett flott klubbhus, för att kunna lägga tillräckligt med pengar på banan. Inom golfen är det stor omsättning på medlemmar och för att klubbarna ska kunna planera långsiktigt är det viktigt att ha en stadig ström av nya spelare. Här befinner man sig sedan ett par år i den situation som många golfklubbar nu fruktar. G olfens problem är att den har vuxit fram ur en generation som egentligen inte förstått vad idrott innebär. Etik och etikett har varit, och verkar fortfarande vara viktigaste delarna för golfsportens utövare. Även Svenska Golfförbundet talar om ökad marknadsföring som en viktig väg till forstsatt utveckling. De välfyllda tennishallarna är ett minne blott och nu kämpar klubbarna för att locka spelare till banorna.

Fantasia umeå facebook
Umeå energi elnätsavgift
Flygresor stockholm umeå


Sitemap