Stockholmshem garderob om


stockholmshem garderob om

förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder hyresgästerna och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende varje dag. Vi bygger staden, men Stockholmshem är mer än bara en hyresvärd. Eller bor du hos oss och vill byta lägenhet? De här sidorna är för dig som bor hos Stockholmshem. De är klara för inflyttning från 2021 och de nya hyresgästerna kommer att kunna använda alla de klimatsmarta tjänster som vi lanserat vid Valla Torg. För att möta framtidens utmaningar behöver vi också rekrytera nya, engagerade och kunniga medarbetare. Vi har en stor uppgift när det gäller att bygga och utveckla staden. Det innebär att vi måste söka nya lösningar, inte minst för att öka hållbarheten för framtiden.

stockholmshem garderob omstockholmshem garderob om

På använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. I Min Lägenhet finns information om just din lägenhet och ditt område, samt de praktiska tjänster som. Här finns information om just din lägenhet och bostadsområde, samt de tjänster som kräver inloggning. Ladugårdsgärdet, eller Gärdet som det oftast kallas, ligger drygt 2 km nordöst om Stockholms. Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag.

Idag är vi drygt 330 anställda som arbetar med allt ifrån teknik, stadsutveckling, förvaltning valborgsmässoafton 2018 stockholm och fastighetsservice till kommunikation, IT och hållbarhet. Kika då på våra lediga tjänster som vi lägger ut i kolumnen till vänster. Därför driver vi på Stockholmshem utvecklingen för att testa nya tekniker, som.ex. Stockholmshems på Ladugårdsgärdet, av Gärdets totalt 13 000 bostäder äger och förvaltar Stockholmshem 32 lägenheter. Det innebär bland annat utbildning och kompetensutveckling inom branschen och företaget. Klicka på bilden för att se en film om hur det är att bo och jobba hos oss!stockholmshem garderob om

Inom några år ska Stockholmshem byggstarta dubbelt så många lägenheter som idag, 1 000 lägenheter om året, samtidigt som vi ska.
Stockholmshem är Stockholms största bostadsföretag.
Stockholmshem bildades 1937 och har sedan dess varit en av de största aktörerna i huvudstadens utbyggnad och framväxt.
Stockholmshem, Stockholm (Stockholm, Sweden).
Följ Stockholmshem på Facebook för senaste nytt, tips och frågor.


Sitemap