Företagsevent stockholm matlagning


företagsevent stockholm matlagning

vi lärt oss ett och annat. Vår idé är att göra det enkelt för dig som kund, vi har massor av förslag som är genomförda och utvärderade av våra kunder. Ett steg på vägen för att förverkliga den drömmen är att delta i denna matlagning med kock vars erfarenheter är imponerande.

Alla strävade mot samma mål och gruppens engagemang var på topp. One company that offer företagsaktiviteter i Göteborg, Stockholm, etc is Aveqia.

Bryan adams biljetter stockholm, Ritz Vintage stockholm, Buss från västerås flygplats till stockholm,

Home cooking Home cooking är något som blivit mer och mer populärt. Home cooking för företag och privata sällskap Home cooking passar bra för både företag och privata tillställningar. Då delas gruppen in i två lag. Micke Eriksson, om vår företagskultur. Al Dente En trevlig kväll hos oss hinner ni laga minst 5 italienska rätter som vi jobb som tidningsbud göteborg sedan dukar upp till en festlig. Hon fördjupar medvetenheten och kunskapen. Pris, från 990 kr pp (Gäller vid bokning av minst 30 pers). This can also make for a good konferensaktiviteter i Stockholm. Vid ankomsten till vårt kök erhåller Ni korrekta kockkläder med vit kockrock, byxor, förkläde samt den mössan. Läs mer, mordgåtan, i Mordgåtan är det ni som är huvudpersonerna! Vi har genomfört allt från svensexor, möhippor till storslagna födelsedagskalas. Arrangörer som håller i olika matlagningsaktiviteter är ofta öpnna för att erbjuda home cooking.

företagsevent stockholm matlagning


Sitemap