Frösunda gruppboende borås


frösunda gruppboende borås

i Sverige. På vissa av våra boenden finns en egen kock som tillagar maten från grunden, medan på andra boenden kommer maten levererad från Dafgårds, och då värmer vi den och tillagar tillbehören på plats. Vårt mål är att du som boende ska vara trygg, trivas och få stöd och hjälp på det sätt som du önskar. Var med och utforma kyltekniker uppsala din omsorg. Vi uppmärksammar traditionella högtidsdagar och bemärkelsedagar och bjuder gärna in vänner och närstående att fira med oss. För att bo på något av våra äldreboenden behövs ett biståndsbeslut av kommunen.

Dina önskemål och behov dokumenteras i genomförandeplanen som ligger till grund för personalens arbete och som säkerställer att omsorgen blir utförd som du vill. Väljer du ett av våra äldreboenden tar vi kontakt med dig så fort som möjligt för att planera ett första besök och därefter inflyttning. På våra boenden erbjuds många varierande aktiviteter, både individuella och gemensamma. Du bor i egen lägenhet men har även tillgång till gemensamma utrymmen som kök, matsal, vardagsrum, trädgård och uteplats.

Restauranger borås allegatan

Personal finns på ser glas 2018 wiki plats dygnet runt för att stötta, skapa trygghet och trivsel. Så här går du tillväga. Goda och genomtänkta måltider, på Attendo är vi måna om att servera goda och genomtänkta måltider. Att samlas och tillsammans njuta av kaffe och hembakat fikabröd eller en god smoothie bidrar till trivsel och social samvaro. Kontakta äldreförvaltningen i din kommun för ett första möte. Vi har också många demensboenden. Läkare, sjukgymnast och/eller arbetsterapeut finns knutna till verksamheten och har det medicinska och rehabiliterande ansvaret för dig. Flera av Attendos äldreboenden är livsstilsboenden med tre olika inriktningar: Utevistelse och Trädgård, Kultur och Nöje samt Sport och Spa. Vill du bo hos oss? På Attendo tycker vi att måltidsmiljön och stämningen runt bordet är minst lika viktig som maten som serveras och därför lägger vi stor vikt vid dukningen och att skapa en lugn och trivsam atmosfär runt bordet. Tillsammans med din kontaktperson och din omvårdnadsansvariga sjuksköterska planerar du din dag och kommer överens om hur omsorgen ska utformas, när insatserna ska ske och vilka aktiviteter och utflykter du är intresserad. När du beviljats bistånd efter en biståndsbedömning kan du i vissa kommuner fritt välja vilket boende du vill.


Sitemap