Gravidfotografering stockholm pris


gravidfotografering stockholm pris

st, 1450 kr inkl moms, wow, är så himla nöjd! Att vänta sitt första barn är något alldeles speciellt med mycket glädje och förväntan. Pris 13 990 kr inkl moms. Nu i efterhand när jag har fått bilderna så kunde jag inte bli mer nöjd eller rörd över hur fina dom är och hur hon har lyckats fånga den vackra stunden på bild. Omtänksamt gör hon allt för att hjälpa en att känna sig bekvämt och hitta den perfekta ställe för bilderna. Men allt släppte direkt när jag träffade Patricia och när jag under fotograferingen fick se hur fint det blev direkt i kameran så slappnade jag av helt och hade bara roligt. Jag och min man är så otroligt nöjda med våra gravidbilder och kommer att anlita Patricia framöver för nyföddbilder, dop och sedan vårt eget bröllop /Sandra Johansson, maj 2017. Bilderna är helt magiska och hon fångade verkligen känslan och den längtan som vi har efter den lille i en helt fantastisk miljö.

Hon gör ett proffsarbete och guidar oss för att få de finaste bilderna. Blomsterkrans, konfetti och jätteballong med helium alternativt en ballongbukett med helium ingår! Valbara tillägg: Tillgång till tillfälligt webbgalleri och själv välja ut vilka bilder som ska redigeras, 2500 kr inkl moms, blomsterkrans, 1350 kr inkl moms, extra digitala, högupplösta och redigerade bilder utöver de som ingår i paketen, 3 00 kr inkl moms per bild. App-album, lån av vacker gravidklänning och accessoarer om så önskas 3995:-, reseersättning tillkommer med 40:-/milen vid resor längre än 4 mil från Hindås (gäller ej Göteborg med omnejd). Jag tycker inte om att bli fotograferad i vanliga fall, men Patricia fick mig att känna mig både avslappnad och vacker. Stockholms Stadshus är också en väldigt fin plats med vackra stenpelare och närhet till vatten! Jag erbjuder dessutom att vi vid bokning bokar in 3 olika kvällar där du som kund med kort varsel får bestämma om vi ska flytta fram fotograferingen om det inte ser ut att bli bra väder.

Petite france i stockholm meny, Socialdemokraterna stockholm tryck,

She is a great artist and very serious about getting good pictures, very good at editing and listening to what I wanted. Allt har varit så professionellt och jag har fått hur mycket beröm som helst för bilderna. Vid bokning eller frågor, maila mig. Jag kan helt ärligt säga att det var magiskt att bli fotad av Patricia. Bilderna blev även de magiskt fina och så roligt att få bevara ett underbart minne av sin mage på detta sätt med fantastiska bilder glc mercedes AMG linje som man kan titta på med familjen om och om igen /Jonna Ekdahl, augusti 2017, jag var väldigt nervös inför fotograferingen. Den kombinationen resulterade i helt magiska bilder som jag är evigt tacksam för. Kunde dock i min vildaste fantasi inte ha förberett mig på hur nöjd jag skulle bli över att få se slutresultatet, jag grät av lycka och idag hänger samtliga bilder framme som förstoringar i vackra ramar. Pris 9 990 kr inkl moms, platinumpaketet: Två timmars fotografering på två utvalda platser beroende på önskemål. Om du som kund har önskemål om annan plats så går det givetvis bra, det är dock då på egen risk. Andrea Frez Peirano, augusti 2017 Patricia är en otrolig människa och fotograf. Hon är fantastisk duktig och bilderna blev helt magiska. Förutom att vi hade väldigt roligt under fotograferingen så lärde jag mig betydelsen av val av rätt plats och tidpunkt på kvällen gör för bilderna.


Sitemap