Spelutveckling malmö antagning


spelutveckling malmö antagning

för teknik och samhälle, gäller från: 03 september 2018. Utbildningen ger en datavetenskaplig kompetens med fokus på programmering och med fördjupning i spelprogrammering. Urval: betyg 66 högskoleprov 34, om utbildningen, det blir allt vanligare med spel och 3D-effekter. Totalt sett hade denna termin en könsfördelning om 94 män och 5 kvinnor. Får lära sig analysera existerande spel för att förstå hur de är uppbyggda och vad som gör spelen engagerande. Du kan läsa mer om förordningen på Datainspektionens webbplats.spelutveckling malmö antagning

Sammanfattning Datorspel är inte bara ett komplext sammansatt tekniskt och kulturellt fenomen, spelutveckling är också en av världens snabbast växande.
Information om reservantagning på Malmö högskola.

Fair play malmö arena
Socker malmö stege till 2018 ville ha tur

Spelindustrin är numera en av världens snabbast växande industrier. Computer Science, strategic Media Development, computer Science: Internet of Things, Master's Course. Den information vi har i våra systemloggar sparas endast i syfte att webbplatsen ska fungera bra. HT2014 Antagningspoäng för HT2014 Urval BI BII HP SA BF Urval.30.90.75.00 Urval.70.95.60 För höstterminen år 2014 hade Spelutveckling vid Malmö högskola antagningspoängen.30 i urvalsgrupp BI,.90 i urvalsgrupp BII och.75 i urvalsgrupp. Urval, bI, bII, hP, sA, bF, urval.16.78.90.50. Totalt antogs 105 personer i det första urvalet varav 98 var män och 6 var kvinnor. Utöver datorspelskonstruktion har programmet en bas i mjukvaruutveckling, vilket ger dig dubbla kompetenser så att du kan arbeta med utveckling av olika slags applikationer, till exempel mobilappar, databaser och nätverksprogrammering. Årskurs tre innehåller en projektkurs där målet är att skapa ett spel från idé till färdigt spel med hjälp av en för spelgenren lämplig spelmotor. För programtillfälle med start Höst 2018: Höst 2018 - Termin Termin Termin Termin Termin Termin 6 Kommentar: Under termin 5 och 6 ska studenten läsa 30hp valbara kurser.

Rönngatan 6 malmö
Återigen Malmö 14 dagar i amsterdam
Språkcafe malmö


Sitemap