Kaisho mma i helsingborg


kaisho mma i helsingborg

Klass-C, för dig som anmäler dig i MMA Klass-C och är under 18 år krävs intyg på godkännande att tävla och genomföra läkarkontroll. Matchmakingen är baserad på säkra matcher och tar ingen hänsyn till om du som tävlande känner och ibland tränar med din motståndare. För att deltaga i MMA-Klass A krävs minst 4 stycken MMA-klass B matcher med någorlunda gott resultat. Exempel, en tävlande har 5 MMA-Klass B matcher från 20 kan därför tävla obegränsat i MMA-Klass B under 2017 och således nå fler än 6 matcher i MMA-Klass. De tävlande som gått 6 stycken MMA-klass B matcher de senaste 2 åren måste delta i MMA-Klass. Kostnad för kvällsaktiviteterna tillkommer.

Kaisho Battle 17 Svenska MMA Förbundet - smmaf
Kaisho Kampsport - Home Facebook

Hjälpmedelsteknik helsingborg
Nytt hopp bokhandel helsingborg

För att delta i Svenska-MMA ligan krävs att din klubb är medlem i Svenska MMA Förbundet (smmaf). 09.30-16.00 Träning för vuxna och barn. Om avbokningen efter anmälningstidens slut innebär att den lagda matchen inte kan matchas om så förlorar den tävlande på walk over. Michael Paul, 5 dan JJ är specialist på vapentekniker, främst batong och kniv. Kaisho Kampsport, Landskronavägen 22, Helsingborg, tider: Invägning.30-10.30, regelgenomgång.00-11.30.

Blankett för tävlingskort, matchning, efter sista anmälningsdag sker en matchning för att fastställa matchkortet. Samtycke Tävla o Läkarundersökning MMA Klass-C. Barn 300 kr för lördag och söndag. Avbokning efter anmälningstidens slut: Avbokningar efter anmälningstiden slut accepteras enbart mot uppvisade av läkarintyg på skada eller sjukdom.


Sitemap