Var äta i uppsala


var äta i uppsala

bodde vid hotellet och levde av sopor och mat turister gav till dem. Även hon behöver tid att anpassa sig men är otroligt framåt när hon väl har gjort det. Hon älskar också att leka och busa. Hör gärna av dig med frågor eller intresseanmälan till eller Las Siljén, Hej På grund av en separation med min sambo. Vi ser gärna att hon kommer till någon som har erfarenhet av att ha katt, där hon får mycket sällskap. Snabba svar beaktas först. De har vuxit upp tillsammans och vill fortsätta med det. Vaccinerade, chipmärkta, avmaskade och försäkrade. Båda kattungarna är vana vid att vistas utomhus.,.018324906, Maud Eriksson Pga ändrat boende måste jag försöka hitta ett nytt hem till Skrållan, en sällskaplig fröken på drygt 4 år som är van vid att bo på landet och komma och gå som hon vill.

Dom är både vaccinerade, kastrerade och även försäkrade via Agria i nuläget. Hon är van att få komma och gå som hon vill eftersom vi bott på landet. Vid intresse och mer information ring (kvällstid) eller maila.

Trisse och trulle, bröder som vill bo tillsammans, cirka 8 månader gamla. Avmaskad men ej vaccinerad. Vit hona 7 år gammal. Hon skulle nog trovas bäst hos en äldre person i ett hem utan små barn och absolut ingen hund. De gillar att vara med där det händer (Sara är den lite kaxige och Sputnik den sociala) men mest inne och kan tänka sig om möjlighet finns att vara ute en stund om vädret tillåter. Men det är ju lätt ordnat. Anneli Burton, sessan söker nytt hem. Mimmi (mest svart och lite vit) trivs med att bli buren.

Samariterhemmet uppsala bvc
Lägenheter till salu uppsala luthagen
Skjutning uppsala aftonbladet

Bor just nu strax norr om Hudiksvall men kan tas live it spa stockholm till Uppsala med omnejd. Vill verkligen hitta ett bra hem för dem. Bäst tycker han om att ligga under en lampa och mysa eller att bli kliad och klappad. Är kastrerad samt fulltecknat vaccinations program. Lisa, stycken mycket tillgivna, trygga, keliga och goa katter söker nytt hem på grund av allergi i familjen. Sessan är snart. Frida, En hankatt på 7 månader sökerr nytt hem, han älskar att mysa. Hon trivs inte alls utan gömmer sig och känner sig otrygg. Har även en äldre ungkatt på 5 månader. Pälsen är mycket lättskött.


Sitemap