Reparation vitvaror uppsala


reparation vitvaror uppsala

- 18:00 Öppettider, just nu Öppet 2, vår serviceavdelning står till er tjänst. Electrolux service i, uppsala. Vi finns till hands för att bistå ditt storkök med allt underhåll du behöver. Trasiga vitvaror kan bli en dyr affär, både för plånboken och miljön. Postort, uppsala, visa alla. Organisationsnummer:, bolagsform: Aktiebolag, moderbolag: PT Allservice AB, bolaget registrerat: F-skatt: Ja Momsregistreringsnummer: Ja Svensk Näringsgrensindelning - SNI 95220 - Reparation av hushållsapparater samt av utrustning för hem och trädgård Branscher Värmepumpar Värmeväxlare Hemelektronik Hushållsapparater Villauppvärmning.

Vi garanterar hjälp inom 24 timmar. Behöver du några reservdelar är du alltid välkommen att kontakta oss. Med otroliga priser och enastående service ser vi på Elgruvan till att kunden känner sig nöjd efter besöket. Vi ger dig en heltäckande service så att ditt storkök alltid är i bästa skick.

Därför ingår arbetskostnaden vid reparation av dessa i RUT-avdraget från och med Även förebyggande underhåll och felsökning ger rätt till avdrag. Installation av vitvaror samt arbete med ledningar och avloppsslangar i anslutning till vitvaror ger inte rätt till avdrag. Hetluften AB, välkommen till oss på Hetluften AB - Värmepumpar åt alla. Vi vädret goteborg 10 dag london Storbritannien kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information. Verksamheten ingår i: Uppvit. Vi finns till här för dig som kund och. Skriv även ut ROT/RUT-blankett. Jmab Elinstallationer AB, elservice, läs mer, felanmäl/beställ elarbeten här. Vi har möjlighet att ge dig bedömningar med ett helhetsperspektiv och rekommendera en både ergonomisk och ekonomisk utrustning. Vi är ett rikstäckande serviceföretag med teknisk kunnighet. Vad har du för e-postaddress? Vi är extra vassa på Electrolux.


Sitemap