Malmö chokladfabrik butik


malmö chokladfabrik butik

Säger Lars Lindh och skrattar. Jens är väldigt duktig på marknadsföring och att utveckla ett varumärke. Vi lämnar butiken och tar oss till fabriken, som för två och ett halvt år sedan växte ur sina lokaler i Mazetti-huset och flyttade till industriområdet vid Kopparbergsgatan nära Pågen. I dag finns det några som gör det, men vi är den enda chokladtillverkaren som gör det i stor skala, berättar Lars Lindh. Målet är att fokusera mer på exporten inom Europa.

They are located in Åkersberga outside of Stockholm where they provide their customers with lovely pralines. Malm ö, chokladfabrik, Malm. 3,417 likes 161 talking about this 2,819 were here.

Nu har vi klivit in i fabrikens hjärta. Han bidrog både med farfaderns gamla recept och en dagbok som innehöll detaljer om tillverkningen. Här är produktionen igång i stort sett varje dag.

Varken nötter, soja, ägg eller gluten hanteras i vår fabrik. Men vi hoppas att under hösten kunna erbjuda nån produkt till, men vi skyndar långsamt, för att det ska bli bra. Frakt Dhl/Schenker tillkommer Inom Stockholms tullar, 1 st fri leverans i veckan. Hur mycket choklad äter digital marknadsföring stockholms universitet du som jobbar med det? Vi skickar era varor senast 5 dagar efter lagd order.


Sitemap