Byggnadsställning rasade göteborg flashback


byggnadsställning rasade göteborg flashback

någon timme efter att ställningen rasade. Räddningstjänsten larmades till Sjömansgatan strax innan halv nio under tisdagskvällen. Vad orsaken är till att den har ramlat, det vet jag ej, säger Bosse, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg. Tidigare när det blåste reagerade jag på att ställningen vajade och tänkte på om den verkligen sitter restaurang i chinatown i helsingborg meny säkert. Olausson berättar fortsatt att No Problems Scraffolding har byggt upp ställningen, men att bolaget efter det inte har varit involverat i själva byggprojektet. Han larmade då räddningstjänst och polis.

De varnade sedan allmänhet för att det kunde vara fortsatt rasrisk. TV4Nyheterna ger dig de senaste nyheterna, varje dag, året runt. Amanda, hennes mamma och hennes vän fick fly från fönstret för att undkomma den jättelika ställningen. Hon satt och åt middag tillsammans med sin familj när hennes pappa upptäckte att halva byggnadsställningen hade lossnat och hängde ut över gatan. Men när han var ute på gatan för att möta dem rasade ställningen helt och hållet. Helt obegripligt att en ställning mitt i centrala. De behöver nog ett större fordon för att att få bort allt detta, berättade Anita Claesson kort efter händelsen.

Vattentorn göteborg guldheden
Göteborg turistinformation
Sålda lägenheter lunden göteborg
Trycka egna t-shirts göteborg

Har folk träffats av den så ska det nog till mycket tur om vi inte har döda. Jag har blivit informerad. Mer från TV4Nyheterna på: m/user/tv4nyhete. Ingen liten ställning heller. Byggarbetarna erbjuds krishjälp, conny Jervhäll på Byggnads Väst vill i nuläget inte spekulera kring bakgrunden till olyckan. På ett generellt plan uppger han att det först och främst är huvudentreprenören som utför arbetet på plats som har ansvar för att en ställning är säker för arbetarna. Företagets vd Anders Olausson berättar han bestämde sig för att åka till Göteborg så fort han fick kännedom om det som hänt. "Glad över att ingen blev skadad". Nyheterna i TV-02-27: Ord som änglavakt användes flitigt.

Byggnadsställning rasade göteborg flashback
byggnadsställning rasade göteborg flashback


Sitemap