Förarbevis moped klass 2 uppsala


förarbevis moped klass 2 uppsala

klass II, utbildningen är teoretisk men den kan också innehålla praktiska delar. Efter två månader måste du ha med dig förarbeviset när du kör. Läs mer om skillnaden mellan moped klass II och elcykel. Vara minst. En moped klass 2 är konstruerad för en hastighet av högst 25 km/tim med en motor vars effekt inte överstiger 1 kilowatt. Äldre så kallade 30-mopeder som är tillverkade före 2003 och som är gjorda för en hastighet av högst 30 km/timmen räknas också som moped klass. Tack för att du lämnade ett omdöme! Moped klass II är en moped som är gjord för en hastighet på högst 25 km/timmen med en motor som har en effekt på max 1 kilowatt.

Förarbevis moped klass 2 uppsala
förarbevis moped klass 2 uppsala

Ja, ja, assistans och räddning. Bärgning, räddning om din EU-moped råkat ut för driftstopp, blivit stulen eller skadats under färd. Vi erbjuder flera utbildningspaket, liksom möjligheten att köpa böcker och enskilda körlektioner. Tänk på att du måste kunna visa godkänd legitimation vid första teoritillfället samt när du ska genomföra ditt teoriprov. Du måste ha fyllt 15 år och ha gått utbildningen för att få göra kunskapsprovet. För att få ett förarbevis för moped klass II krävs det att: Du har fyllt 15 år, du har gått en utbildning hos en godkänd utbildare. Har du redan tagit körkort med någon annan behörighet får du automatiskt AM på köpet och har då rätt att köra mopeden. Du kan också få ersättning vid så kallad annan yttre olyckshändelse, till exempel vid dikeskörning och skador när mopeden transporteras på släpvagn, tåg eller båt. Områden som ingår är bland annat borat mankini roliga bilder trafikregler, kunskap om mopeden och farliga situationer i trafiken. Är du nöjd med informationen på sidan? Kunskapsprov för Moped klass I behörighet.förarbevis moped klass 2 uppsala

Utbildning för moped klass. Utbildningen är teoretisk men den kan också innehålla praktiska delar. Områden som ingår är bland annat trafikregler, kunskap om mopeden och farliga situationer i trafiken. För att köra moped klass 2 måste man ha ett förarbevis. Vi går igenom regelerna som gäller för att köra moppe och skaffa förarbevis.


Sitemap