Vuxenutbildning stockholm prövning


vuxenutbildning stockholm prövning

på 750 poäng ger ett yrkesbevis utfärdat av BYA. Förkunskaper: Svenska/svenska som andraspråk motsvarande grundskolenivå. Det är alltid en bra känsla att komma hit! Välj kommun att ansöka VäsbyVallentunaVärmdöVaxholm Innehåll Se kurser och litteratur Studieformer Rajar Zubair, Yrkesväktarutbildningen Utbildningen är perfekt och det känns att man utvecklas, säger Rajar Zubair, som började utbildningen i september 2013. Den sökande ska ha sådan fysik som ordningsvaktsarbetet ställer krav. Jag har alltid tyckt det varit intressant att jobba som yrkesväktare, men har varken haft lust eller pengar att betala privata skolor. Mer information om prövningar och hur du anmäler dig finner du här! Och att få företaget att betala när man inte har kontakter i branschen är ju också svårt. Gymnasiekompetens (eller motsvarande för att du ska vara aktuell för en anställning inom bevakningsbranschen behöver du även ha nedanstående egenskaper och förmågor: Noggrann och punktlig, god servicekänsla.vuxenutbildning stockholm prövning

Vanliga frågor och svar. Här kan du läsa vanliga frågor och svar om Hermods vuxenutbildning (Komvux). Hittar du inte svaret på din fråga kan du alltid kontakta.

När du gjort din anmälan blir du kontaktad via e-post med information. Martin Bjurhem, vd BYA "Vi vill gärna arbeta med MoA för vi bedömer att vi tillsammans kan hitta rätt personer till den yrkesutbildningen, så våra medlemsföretag kan anställa dem som färdiga, duktiga och välutbildade väktare. Ansök Alla ansökningar går genom respektive kommun. Svar: Idag är väktarutbildning en yrkesutbildning på gymnasienivå och via Vuxenutbildningen precis som undersköterskeutbildning eller snickarutbildning. Datum för första skriftliga provet är 8 februari (OBS! Hem, hitta utbildning, vuxenutbildning och kurser Klass eller distans. Ingen handledning av lärare ingår.

Den ingår inte i någon kurs utan ska ses som ett extra erbjudande till våra elever som genomfört yrkesväktarutbildningen. Hittar du inte svaret på din fråga? Gäller ej prövning i Svenska som andraspråk). Vi förstår att alla som börjar hos oss har olika livssituationer, mål och drömmar och därför vill vi möta varje persons behov! Dessa utbildningar ger gymnasiekompetens och betyg som du sedan kan använda till annat i livet om du sedan vill gå vidare från väktaryrket en dag. Vid kursstart ska du kunna visa upp ett blankt utdrag från belastningsregistret. Under kursutbud hittar du våra kurser på våra samtliga skolor i city, Liljeholmen, Kista och Globen.


Sitemap