Helsingborg gokartbana


helsingborg gokartbana

och sadel, medför plasthandskar för malmö Stadion konserter att inte behöva tvätta dig i 20 minuter. Ca 15 min från Helsingborg och Ängelholm ligger Klippans Gokartbana. För företag skapar vi evenemang för din personal eller kunder. I vilket fall som helst är det vi som ligger precis vid E4'an, precis vid motorvägsavfart 68 där E4'an korsar väg 13 mellan Ängelholm och Klippan. Läs mer om olika race, betala gärna med kort.

Klippans Gokart - Hyr Sveriges snabbaste gokartar Priser - M rtenssons Trafikskola BMW MC Klubben Visa tr d - Erfarenheter Köp eller byt begagnade bilar

Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformation och -pris och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Kompisgäng, familjekörning (barn måste minst vara 12 år och 145 cm långa för att få köra drop-in - som sagt vi har något för alla. Perfekt beläget vid E4'an, Östra Ljungby! Och ett tips som inte handlar om färjor men om biltåg, dbaz: Hojar ställs i två filer på vagnarna. Tumregel 1: Alltid 1:ans växel och gärna frambromsen blockerad. Vill du köra gokart på din svensexa eller möhippa så fixar vi det. Detta gör att vi tyvärr inte kan köra mer i år utan hälsar alla välkomna till en nyrenoverad bana till nästa.

Avfart 68 från E4'an vid Östra Ljungby. Som alltid så erbjuder vi en av sveriges roligaste banor, trimmade och jämna gokartar och flera olika tävlingsformer för att maximera er upplevelse. Utöver våra normala öppettider så kan vi oftast öppna för er grupp när det passar er bäst. Vi har något för alla oavsett om du är ett företag eller en privatperson. Följande tider är lediga för drop-in, dvs ni behöver inte boka innan ni kommer. Egentligen är Bolestad mest rätt, men,men. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag.

Willys veckans erbjudande helsingborg
Kronans apotek helsingborg öppettider


Sitemap