Studentbostad växjö


studentbostad växjö

som söker bostad att finna olika alternativ som passar just din smak och dina önskemål. För att söka bostad hos oss på Växjöbostäder behöver du registrera dig hos Växjö kommunala bostadsförmedling, Boplats Växjö. Publicerad 22 november 2018 10:00 Markanvisning till obos Kärnhem på stationsområdet Idag skrev obos Kärnhem på ett markanvisningsavtal för de två kommande kvarteren på norra stationsområdet, väster om Växjös nya station och kommunhus.

studentbostad växjö

Här har vi samlat landets studentbostadsföretag på en och samma sida. Vi har drygt 9 000 lägenheter, varav cirka 2 100 är studentlägenheter, i Växjö centrum med närområden. Under varje företag finns dessutom en samling symboler för att du snabbt och enkelt ska få en överblick av studentbostadsföretaget. Publicerad 26 november 2018 07:58 Ny detaljplan på Teleborg antogs i kommunfullmäktige I tisdags förra veckan antog kommunfullmäktige en ny detaljplan för Telestadshöjden på Teleborg. Boplats Växjö - Växjö kommunala bostadsförmedling. Publicerad 23 november 2018 09:59 Informationsmöten om Växjö stationsområde Tisdag, 27 november och fredag, 30 november bjuder Växjö kommun in till två informationsmöten byggprojektet Växjö stationsområde.

Linköping växjö hockey
Lundvägen 2a växjö

Läs mer om Boplats Växjö här. Publicerad 26 november 2018 09:22 Växjö kommun får 16,5 miljoner kronor för ökat bostadsbyggande Det byggs fortfarande mycket bostäder i Växjö kommun och även i år har kommunen ansökt om byggbonus från regeringen. Vårt utbud är också en stor fördel om du senare vill byta till en annan lägenhetstyp hos oss. Att navigera sig runt i studentbostadsdjungeln är inte alltid det lättaste. Viktigt meddelande från Växjöbostäder, just nu går det inte att ringa till oss pga ett problem med kommunens telefonväxel.


Sitemap