Hjulinställning göteborg billigt


hjulinställning göteborg billigt

Riksförbund och delägare i Sveriges största däckkedja, DäckPartner. Så justeras hjulinställningen, vid en hjulinställning kontrolleras vinklarna på bilens alla fyra hjul med avancerad mätutrustning, så att de överrensstämmer med fordonstillverkarens uppgifter. Vi hjälper dig gärna med rådgivning, så välkommen att fråga oss om allt du undrar kring dina däck och fälgar. Känns bilen orolig och drar styrningen åt något håll när du kör över ojämnheter? En hjulinställning görs inte på 15 min. Vi på Däckia hjälper dig gärna att kontrollera och justera hjulinställningen. Slits dina däck ojämnt eller onormalt fort? Punktering, pris, pluggning godkänd lagning 375:- /st Övrigt, pris, hjulinställning (t.ext. Då har du kommit helt rätt!

Är du ute efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Mölndal eller i Göteborg? Då kan du ha anledning att se över hjulinställningen på din bil eftersom felaktig hjulinställning också leder till onödiga däckkostnader och ökad bränsleförbrukning.

Ramadan tider göteborg 2018 danmark
Sti test göteborg

Välkommen in till oss när det är dags att byta däck eller om bilen behöver gitarrbutik lund servas eller repareras. Rätt hjulinställning gör ditt fordon säkrare, hjulinställningen behöver även kontrolleras efter byte av exempelvis styrleder, spindelleder, bussningar och stötdämpningar på ditt fordon. Vi kan nu även erbjuda fälgreparationer genom vårt samarbete med Fälgfixarna. Montering lösa däck på bil 1500:- /4st, säsongsförvaring, pris, förvaring, skifte, tvätt 950:- /säsong, förvaring, skifte, tvätt SUV/C 995:- /säsong. Genom vårt samarbete med Fälgfixarna kan vi nu även erbjuda fälgreparationer. På de flesta av våra verkstäder har vi avancerad datorutrustning för att mäta och justera hjulinställningen. Jag har gjort några inställningar på Pekkas och det har inte varit några problem, dessutom är det ofta banåkare där så jag tror att dom vet vad dom sysslar med.

hjulinställning göteborg billigt


Sitemap