Umeå andra hand cykel melbourne gumtree


umeå andra hand cykel melbourne gumtree

parkeringsplats samt din uteplats eller balkong. Webbplatsen visar endast ett urval av vårt breda sortiment. Om du cyklar även på vintern, tänk på att parkera på anvisad plats och inte just framför entrén. Vid halka gäller andra rutiner och då försöker vi hålla viktiga stråk sandade även mellan klockan.00 och.00. Då snöröjer vi, tack vare mätpunkter runt om i hela Umeå kan vi på ett snabbt och enkelt sätt få reda på om och när det är dags att snöröja eller sanda. På helgerna är det ett jourteam bestående av 8 personer som jobbar hårt med att skotta entréer runt om i våra bostadsområden. Emmaus, kronoskogsvägen.(Grubbe?) Öppet tisdag fredag 12-18, lördag 11-16.

Second hand sport, kungsgatan 79 (Öst på stan/City). Tidigare har de stora ytorna som innergårdar och cykel- och gångvägar snöröjts och sandats av enbart upphandlade entreprenörer, men nu snöröjer även vår egen personal större ytor i våra områden. Hyr även ut cyklar. Klädbiblioteket, låna kläder och en del andra prylar avgiftsfritt, det enda som krävs är ett lånekort.

Butiken säljer kläder, prylar, tavlor, böcker, möbler osv. Kolla även in webbshopen! Öppet måndag till fredag 10 -18, lördag 11-15. Säljer begagnade cyklar och skidor, en del skridskor, hjälmar och annan sportutrustning. Returbutiken, tegelbruksvägen 7 (Gimonäs nere vid älven). Väldigt mycket saker, ganska dyrt enligt mig, Men hittar man rätt så Ålidhem returbutik, språkgränd 26 (Ålidhem). Har lite olika hemsidor där man kan hitta aktuella öppettider och bilder: alidhemreturbutik. Gäller reparationer och tillbehör. Vi är glada att kunna erbjuda 10 i studentrabatt mot uppvisande av giltigt Mecenatkort. Ambitionen är att ge dig som bor hos oss så bra service som möjligt.


Sitemap