Barnakuten helsingborg kontakt


barnakuten helsingborg kontakt

under hälen när Du går? Ditt besök kostar inget. Vi ser gärna att du har anhöriga eller närstående med dig vid dina besök. När du kommer till mottagningen anmäler du dig och får sedan sitta ner i väntrummet. Vi tar emot dig som har fått en remiss till oss från elevhälsan, ungdomsmottagningen, vårdcentralen eller någon annan vårdgivare. Vilken behandling som hjälper bäst är individuellt.

Akuten Helsingborgs lasarett, Helsingborg, Sweden.
596 likes 18,086 were here.
Sk ne l n, Helsingborg Postadress Helsingborgs lasarett Barn- och ungdomsmedicinsk akutmottagning Karolina Widerstr ms gata Helsingborg V gbeskrivning.

Växjö helsingborg
Helsingborg badhus
Valborg helsingborg 2018
Tullbeslag helsingborg

Efter en stund kommer den eller de behandlare du ska träffa och ni går tillsammans till ett samtalsrum. Vi utreder även misstanke om olika funktionsnedsättningar,. Bussinformation och tidtabeller finns. En vanlig start på samtalet är att du får berätta varför du velat komma. Du som söker vård för lättare psykisk ohälsa eller psykiatriska problem som inte är akuta, hänvisas i första hand till din bo burnham ledsen noter med texter närmaste vårdcentral. Vi kan även komma att skicka fler frågor till dig via Blå Appen under tiden och efter att du varit i kontakt med oss.

Q-park kongresscenter helsingborg
Kronans apotek helsingborg öppettider
Färjan helsingborg-helsingör, rödby-puttgarden
Helsingborgs snabbmat om Frukost erbjudanden


Sitemap