Fest stockholm


fest stockholm

flesta av våra festvåningar och konferensrum nås via den magnifika trapphallen. Man måste beställa två dagar i förväg. Sedan mejlar vi tillbaka med en offert/orderbekräftelse som ni godkänner genom att skicka oss ett mail. Hur långt i förväg skall man avbeställa?

Så här går det till: Vi är flexibla och skräddarsyr cateringen efter era önskemål. Ni kan kombinera våra olika menyer och komma med egna idéer. Vi startade verksamheten för över tio år sedan för att leva i skärningspunkten mellan mat, konst och kommers. Ni fyller i vårat beställningformulär, som finns på hemsidan och mejlar det till oss.

Nordic C Hotel stockholm Icebar
Hundmässa stockholm

Alla blev så mätta och nöjda. Vill du ha fest eller kanske gifta dig i en en lantlig idyll? Måttbeställningar, vi tar emot måttbeställningar efter era önskemål. Längre resor debiteras med 40 kr per mil. Häftig miljö för alla typer av fester och event. Du kommer, oavsett svaret på nedanstående fråga, att få ett bekräftelsemeddelande per e-post med priser och vidare instruktioner Frågor Svar här finns svar på allt Varför skall jag välja Cateringfabriken? Minst två dagar i förväg i annat fall debiterar vi för råvaror och dylikt. Palatset kan erbjuda ett flertal festsalar, salonger och gemak för middag, fest, bröllop och konferens upp till 130 personer. Jämför oss gärna med våra konkurrenter när det gäller priser och kvalitet. . Alla som var här på vårt öppna hus undrade vad jag hade beställt dessa goda snittar, så nu har det era uppgifter och jag hoppas nu att ni får in många beställningar så här inför sommaren.

Stockholm Brud & Fest Stockholms största bröllopsbutik!
Fest & Konferens - i slottsmiljö nära Stockholm Bromma
Catering för fest, student, mingel & företagsevent i Stockholm

Bauhaus stockholm city, Specsavers stockholm sveavägen, Den bästa frukosten i stockholm, Malmö arena festivalen,


Sitemap