Örebro kumla jetracing club


örebro kumla jetracing club

ett permanent tillstånd utfärdat av länsstyrelsen i Örebro Län. Engångslicenser och försäkring för utländska förare kan lösas på plats.

Sjön är unik i sitt slag där. Postadress, Jacobsson, Mosjö-Råby 431A 70594 Örebro. Örebro kumla jetracing club, SÖrbyvÄGEN 10, 697 74 SKÖllersta.

Örebro kumla jetracing club
örebro kumla jetracing club

En verklig huvudman är de personer som ytterst äger eller kontrollerar ett företag eller en förening. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Örebro Kumla Jetracing Club bildades 1988 och har en egen bana med däckhopp och bojar i Norrtorpssjön utanför Kumla, Örebro. Swish kommer att finnas. Korv, hamburgare och dryck kommer att finnas till försäljning under lördagen. Aktivitetskalender 2017 Detaljer Skapad den 12 februari 2017 Träningsläger 2017 28/4 - 30/4 Plats: Norrtorpssjön, Kumla (kvarntorp) Träningsdag 10/6 heatträningar i racetempo Plats: Norrtorpssjön, Kumla (kvarntorp) Träningsdag 22/7 heatträningar i racetempo (utgår om Lycksele motorklubb har jetski tävling detta datum) Plats: Norrtorpssjön, Kumla (kvarntorp) Tävling. Klubben är ansluten till svera Svenska Racerbåtsförbundet och i klubben finns både tjejer och killar - allt från de som tävlar/tävlat på elitnivå i både Sverige och Europa till de som kör lite freestylekörning och de som kör på sina maskiner bara för skojs skull. Engångslicens samt försäkring för utländska förare kan lösas på plats. Tillbaka, ratsit är öppet för allmänheten, dock har vi ett max antal rapportvisningar per IP-nummer varje månad. Avgifter: Första klass 800 kr 300 kr för extra klass. Tävlingsnr/licensnummer (alt engångslicens önskas). Vid besiktning uppvisa miljömatta, hjälm, ryggskydd och flytväst, även höftskydd och benskydd för Runabout.

Örebro kumla jetracing club
örebro kumla jetracing club


Sitemap