Prova på glasblåsning stockholm


prova på glasblåsning stockholm

kommer bland annat få balansera glaset på pipan, forma glasmassan i en skopa och blåsa luft genom pipan för att skapa ditt föremål. Pris: 4500 :-, senaste nytt. Ni väljer själva vilken färg ni vill. Den perfekta familjeaktiviteten (15 års åldersgräns). Råmaterialet i vanligt glas är sand, soda, dolomit och kalksten. Du blåser och designar ett glasföremål från början till slut under handledning. Minikurs i, glasblåsning i, stockholm, unik verkstadsmiljö uråldrigt hantverk, danskor bugg stockholm prova på att blåsa ett eget föremål. Blås ditt egna glas och ta med det hem - Professionell handledning med en erfaren glashantverkare - Hör historien om ett mångtusenårigt hantverk - Sätt ditt konstnärliga sinne på prov. Parblåsning: ni blåser 2 glas var. Våra koncept (PDF klicka på koncepten nedan för att ladda ner pdf-filerna.

Stockholms Glasbruk Skansen - Prova på glasblåsning
Aktiviteter - Prova på glasblåsning
Bes k G vle i 2018: Det beste innen G vle
Merrill Linda Lund Massage Therapy - Free Yourself of Pain
Espresso House - 13 Photos 14 Reviews - Coffee Tea

Nu har du möjligheten att besöka en genuin glashytta, under överinseende av en skicklig glasblåsare. Du kommer att få balansera glaset på pipan, ge glasmassan form i en skopa och blåsa luft genom pipan för att skapa ditt slutgiltiga glas. Är ni fler som vill blåsa kontakta oss för priser! Rating is available when the video has been rented. Om upplevelsen : Upplevelsen inleds med att du på nära håll får följa en skicklig glasblåsare och med traditionella verktyg ger han liv, form, ljus och färg åt den glödande glasmassan. This feature is not available right now. Det var väldigt spännande att vara med om hela processen med glasblåsning. Jättekul att prova på att blåsa glas, jag fick göra en skål, vara med på många moment i framtagandet. På nära håll får du följa hur dem med traditionella verktyg ger liv, form, ljus och färg åt glasmassan. Upplev glasblåsning gör ditt eget glasföremål i Stockholm!

Behåll ditt glasföremål ta med hem. Den som blåser glas rör sig som i en dans. Från åskådarläktaren har du som besökare möjlighet att uppleva och se våra glasblåsare, arbetandes i en tidlös miljö som tar dig tillbaka till slutet av 1700-talet.


Sitemap