Salabacke uppsalahem


salabacke uppsalahem

detta meddelande riktar sig till dem som fått vatten i sina förråd längst Gröna gatan och Johannesbäcksgatan. Här kan du hitta du svaret på alla dina frågor som rör. Eva nås enklast per mejl eller telefon mån-fre mellan 08-16. Maila och ange hur många ni är så vi har tillräckligt med fika åt alla barn och föräldrar! Äntligen kan vi inviga våra nya danslokaler.salabacke uppsalahem

Stora delar av människors liv utspelar sig i bostäderna vi har hand.
Det är där vi löser korsord vid matbordet, firar födelsedagar, vaknar på morgonen, leker kurragömma med barnen och kanske somnar framför en film i soffan.
Här kan du hitta du svaret på alla dina frågor som rör.
Du hittar ännu mer information under vanligaste frågor.

Frisörer i salabacke uppsala, Uppsala bostadsförening uppsalahem, Frisör salabacke uppsala,

Salabacke och du är bjuden! Detta händer: Uppsalahem är på plats och bjuder på festis, vi grillar korv med bröd, kaffe och massa ballonger. Dessa är placerade vid: Gröna gatan 4 C, johannesbäcksgatan 48 C, johannesbäcksgatan. Detta innebär att vi vill be er att tomställa (tömma) förråden i så stor utsträckning det går. Tyvärr har vi inte möjlighet att ordna med några evakueringsförråd utan hänvisar er att bära upp era tillhörigheter till respektive bostad. Vi vill också påminna er om att kontakta era respektive försäkringsbolag för att dels anmäla skada men också för att se vilken typ utav hjälp de erbjuder er medan återställning/sanering pågår. Har du inte fått vatten i ditt förråd behöver du inte göra någonting. Hon vill gärna att ni hör av er till henne när era förråd är tomma så vi vet när relita kan besöka just Er adress. Med vänlig hälsning, uppsalahem Östra [email protected] uppsalahem.se.

Om du har ett fel som är akut och som kan innebära risk för personskada eller skada på fastigheten, ska du genast anmäla felet till ditt områdeskontor. Arbetet med att återställa våra källare och förrådsgångar pågår med full aktivitet. Kontraktet behöver tecknas innan den uppsalahem.se. Drabbade adresser: Skomakargatan 3, 10, 12 och 20, salabacksgatan 15, 21, 23 samt, källparksgatan.


Sitemap