Byggbolag konkurs borås


byggbolag konkurs borås

15 år men försätts nu i konkurs. Detta är ett mer unikt sätt att bygga, allt gjuts in i väggar och betongbjälklag. Vi åtar oss totalentreprenader där vi håller i hela projektet, från början till slut. De anställda blir nu uppsagda och verksamheten kommer att utannonseras. Arbetsområde, vi arbetar i första hand i Borås men även Sjuhärad med omnejd, Mölnlycke och övriga Västsverige. Sjuhärads Bygg i Borås AB Ålandsgatan 3, 504 41 BORÅS, välkomna att höra av er för att diskutera det ni vill ha utfört! Lägenheter i Dalsjöfors, vi utför små som skriva ut bilder i butik linköping stora uppdrag åt både privatpersoner och företag. Några exempel på tjänster som vi utför: Nybyggnationer, markarbeten, renovering, mureri/puts/betong.

Byggf retag f rs tts i konkurs. Byggf retag i konkurs, bor s, dLY. Bolaget har funnits i 15 r men f rs tts nu i konkurs. Vi r snickare i Bor s som kan det d r med renoveringar.

Byggbolag konkurs borås
byggbolag konkurs borås

Eriksson advokat borås, Norrköpings företag i konkurs, Arbetsförmedlingen borås lediga jobb,

Bolaget har bedrivit verksamhet inom byggnadsentreprenad i 15 år men befinner sig nu på obestånd och kan inte längre betala sina löpande skulder i takt med att de förfaller. Avbryt, logga ut, borås, detta innehåll är exklusivt för dig som är prenumerant. Vi gjuter all betong på plats på traditionellt vis grunden, bottenplattan, väggarna. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb stockholm budapest wizzair von Facebook. Byggföretaget Bygg gruppen i Västra Götaland Ab, men säte i Borås försätts nu i konkurs rapporterar.

byggbolag konkurs borås


Sitemap