Spyken lund hitta


spyken lund hitta

rättigheter till någonting som känns i magen. Mer information om oss hittar du i menyn till vänster. Restaurang Spyken - hållbar mat i skolan Att äta är livsviktigt, lustfyllt och gott. Samhällsvetenskapsprogrammet - Samhällsvetenskap, profil: Möjligt att välja engelsk profil. Christofer Salestam, medialärare, Elisabeth Karlström, musiklärare, och elever berättar. Personal tel, senast uppdaterat: 8 juni, 2018. Målgrupp: Lärare och skolpersonal inom grundskola och gymnasium, skolledare, beslutsfattare på alla nivåer, lärarstuderande, lärarutbildare, forskare, civilsamhälle och andra intresserade. Beteendevetenskaplig inriktning: Individ, grupp och ledarskap. De delar med sig av konkreta tips och erfarenheter när det gäller struktur och organisation utifrån ett lärarperspektiv.

Varmt välkommen att kontakta oss! Besöksadress: Gymnasieskolan Spyken, dalbyvägen Lund, postadress: Gymnasieskolan Spyken, box Lund. De globala målen för hållbar utveckling står för innehållet i vårt samarbete och hur vi får motiverade elever, och lärare, sätter ramarna.

Genom att arbeta med olika teman som kost, sömn, fysiska aktiviteter och välbefinnande är syftet att stärka unga människors tilltro till att kunna påverka sin livsstil för ett hälsosamt liv i framtiden. Pass 1: Konceptet Hållbarhetsambassadörer, några av de elever på Spyken som har rollen som hållbarhetsambassadörer berättar om sin funktion och vad de upplevt under året. Naturskyddsföreningen har under två läsår (2016-2018) samarbetat med Lunds kommun och gymnasieskolan Spyken i projektet Hållbara tillsammans med syfte att främja skolans arbete med lärande för hållbar utveckling (LHU). Röda korset: Rollspelet "På flykt" Röda korsets ungdomsförbund berättar om rollspelet "På flykt" som Spykens elever deltagit i vid flera tillfällen. Deltagarna kunde välja ett eller flera av de globala målen att skriva. Tid: Måndagen den 16 april kl 14:00 - 16:45. Hoppa till huvudinnehåll, tillbaka, lyssna, högskoleförberedande, estetiska programmet - Estetik och media. forma håller till på Stenkrossen i Lund där de bjuder in till samarbeten och skapande verksamhet. Spyken - en skola som sticker. Projekttiden närmar sig sitt slut och vi bjuder gemensamt in till öppet hus på skolan för att dela med oss av vad vi gjort och lärt oss på vägen.

Körkort lund, Bröderna lundbäcks fastighetsförvaltning ab,


Sitemap