Cyklar södermalm stockholm


cyklar södermalm stockholm

av styr och vevlager. Måndag-Fredag.00-18.00, lördag-Söndag, stängt (när det är öppet endast in- och utlämning). Drop-iykelverkstan, för att tillgodose våra kunders behov har vi drop-in inlämning till vår cykelverkstad vilket innebär att vi alltid står redo ta emot för att serva cyklar året runt. Alltid full garanti - Säljs helt reparerade - *Cyklarna på hemsidan är endast ett galleri som visar ett ungefärligt utbud av vad vi säljer. Telefon, vi är auktoriserad Shimano Service Center vilket innebär att vi kan utför alla typer av reparationer och service på Shimano produkter. Säkerhetskontroll av ringklocka, belysning och reflexer. Men vilken ska just du ha?

Söders Cykel - SÖders cykel, stockholmcyklar södermalm stockholm

Du har alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig. På så vis är det lättare att välja rätt och få en optimal cykelupplevelse. Alla våra begagnade cyklar har fått full service. De säljes i perfekt mekaniskt skick med kvitto och garanti. Damcyklar, herrcyklar, mountainbike, hybrid, ungdom, barn,.

När du lämnar in cykeln kommer du direkt i samråd med verkstadspersonal överens vad som behöver åtgärdas på din cykeln eller efter mekanikerns genomgång kan du få ett kompletterande telefonsamtal. Upp till.000 kr räntefritt - ansök här! Vi har väldigt många nöjda kunder som har köpt sin nya cykel hos Söders Cykel där det ingår fri servicegaranti. Suomi Tyres 849 kr Schwalbe Marathon Winter Plus 208, 50-622 Schwalbe 799 kr Cykelbelysning - Guide Hur ser du och syns du bäst? En gång per säsong tycker vi är en bra serviceintervall för folkets bio umeå idag året runt cyklister. . Alla det cyklarna undanbedes eller kan vi neka att ta emot eftersom vi ibland inte har reservdelar till dem. KÖP 2 vinterdÄCK, fÅ FRI montering! Punktering akutmottagning barnvagn 299 kr Vi byter till ny slang 10-12" som ingår i priset. Justering av kedjan och växlarna. Leave this field empty if you're human. Därför vi har inte plats för förvaring av inlämnade reparationer som inte hämtas ut på överenskommet färdigdatum, hämtas inte reparationen ut enligt överenskommelse uttages förvaringsavgift enligt gällande prislista i butiken. Vi har begränsat med plats i verkstaden och ser gärna att du hämtar ut din cykel enligt vår färdigdatum på ditt inlämingsbevis eller överenskommelse.

Stockholm - säljer begagnade cyklar - iRecyclecyklar södermalm stockholm


Sitemap