Affärer svartbäcksgatan uppsala


affärer svartbäcksgatan uppsala

del av ett bredare arbete för att visa beslutsfattarna om vikten av att Ungdomens Hus ska få fortsätta existera och ha sin verksamhet i våra lokaler på Svartbäcksgatan 32! Restaurang Lingon, Svartbäcksgatan 30, 46(0)18-101224. Hambergs, Fyristorg 8, 46(0). Peppar Peppar, Suttungs Gränd 3, 46(0)18-131360. 'Aktionsgruppen för ungdomens hus' startades och snart hade allt från kommunfullmäktige, uppsalapolisen och övriga fritisgårdar uttryckt sin sin tro på ett framtida Ungdomens Hus som en "socialt fostrande, brottsförebyggande och demokratiskt främjande organisation". Dokumentärfilmen, kampen för Huset berättar historien om Husets tillkomst.

affärer svartbäcksgatan uppsala

Kicks Uppsala Svartbäcksgatan Svartbäcksgatan Uppsala.
Shop your favourite Rituals products online.
Kampen om att få vara kvar på Svartbäcksgatan.
Vi kommer inte acceptera några andra besked än att förutsättningslöst få fortsätta driva vår verksamhet på Svartbäcksgatan 32!
Öppettiderna kan variera under röda dagar helgdagar.

Nu står Huset inför en ny kamp. Uppsala Skivbörs, Svartbäcksgatan. Hösten 1983 formulerades tanken om ett ungdomshus styrt av ungdomar, för ungdomar. Huset hyrs av kommunen för vår verksamhet, men en renovering kommer antagligen innebära en höjd hyra, samtidigt som företaget FL Invest vill köpa huset då de äger fastigheterna intill. Sedan 1983 har Ungdomens hus varit en unik kraft i Uppsalas ungdomskultur. Vi har i flertal år önskat renovering och handikappanpassning av det gamla huset. Koh Phangan, Övre Slottsg.


Sitemap