Bra billiga restauranger i stockholm


bra billiga restauranger i stockholm

: 150-200 kronor per rätt, 4 rätters meny finns för 595 och då är det kockens egna val. Farang Vill du ha asiatisk med av hög kvalité? Veganska och vegetariska restauranger i Stockholm Det finns gott om sklep born2be siedlce veganska och vegetariska restauranger i Sthlm, och för dig som främst letar efter det, så har jag gjort en särskild lista med vegetariska och veganska restauranger i Stockholm. Prisklass: 100-250 kronor för huvudrätt. Vid Edsviken i Solna hittar du Ulriksdals Wärdshus, ett anrikt värdshus med vackra matsalar och en pittoresk trädgård. Dela gärna med dig!

Fleminggatan 39, Kungsholmen Waipo "Asian Social Dining" Prisvärd fine dining med kinesiska smaker och internationella influenser - det är vad Waipo på Drottninggatan satsar. Timmermansgatan 22, Södermalm Här får du mycket mys i lyxig tappning. Här möts den karaktäristiska franska bistron med den populära svenska kvarterskrogen. Guide, uppdaterad, att äta ute är en vardagslyx som många stockholmare gärna unnar sig.

TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Adress: Kungstensgtan 33 och Långholmsgatan. Här kan man beställa in några små- eller mellanrätter eller en hel varmrätt med inspiration från sydliga breddgrader, eller bara ta ett glas vin i träbaren. Drottninggatan 102, Norrmalm/City/Vasastan Taku-Taku Vegansk streetfood för hela slanten Veganska snabbmatskedjan Taku-Taku serverar rätter som ska falla alla i smaken, även köttätare. Kanske inte så överraskande då Stockholm är huvudstaden, men det är en av Sveriges restaurangtätaste städer och det är nästan så att det finns för många matställen i Stockholm, då det kan ta en stund att välja (ja, jag vet, ett riktigt lyxproblem). Guidens syfte är att lyfta fram restauranger som bjuder på en trevlig upplevelse hela vägen från köket och servicen till miljön och atmosfären, till ett bra pris. Vigårda (Moodgallerian) Sugen på en god burgare? Plocka ihop exempelvis tacos, ssäm och yum buns i olika varianter och testa lite av varje. Välj mellan restaurangen på Upplandsgatan och det lite nyare tillskottet mitt i city. Skånegatan 81, Södermalm Mumbai Dreams vid Hornsbergs strand serverar indiska klassiker som sizlar och tikka masala - de flesta under 200 kronor. Här omges du av välfyllda bokhyllor och internationell, sober hotellmiljö som lockar både turister och inbitna stockholmare.

G star stockholm
H2 health hub hälsingegatan 45 stockholm


Sitemap