Stockholms stadsmuseum faktarummet


stockholms stadsmuseum faktarummet

när javascriptbiblioteket körs och uppdateras varje gång data skickas till Google Analytics.". I drygt hälften av stadens 97 stadsdelar utanför Stockholms innerstad dokumenterades alla byggnader i ord och bild. Det ska bli möjligt att uppleva den ursprungliga arkitekturen och planlösningen igen, till exempel genom att vi öppnar upp Tessins trapphus. Blå är den högsta klassen och innebär att bebyggelsen bedöms ha synnerligen höga kulturhistoriska värden (se även: Ett urval av blåmärkta byggnader i Stockholm ). Lagringstid: 36500 llapsed "Används för att lagra varför verktygsfältet ska kollapsas.".

Fråga Stadsmuseet - Stadsmuseet



stockholms stadsmuseum faktarummet

Om du fortsätter att använda webbplatsen utan att ändra dina webbläsarinställningar så antar vi att du föredrar att ta emot alla cookies på webbplatsen. Bland huset som dokumenterades fanns verk av ledande svenska arkitekter som Peter Celsing och Carl Nyrén liksom det flitiga Stockholmskontoret Backström Reinius. 2, i Tessinsalen fanns på 1600-talets slut och 1700-talets början en anatomisk teater för offentliga dissektioner av lik. 1, innehåll, stadsmuseet, fasad mot öst, 2009. Katja Pettersson, konstnär och formgivare, förbinder det förflutna med framtiden. Smygtitt på Stadsmuseets innergård. Har du gjort detta kommer du inte kunna uppleva webbplatsen på ett fördelaktigt sätt.

Hemnet stockholms län fritidshus
Antal villor i stockholms läns landsting
Enskede stockholms kommun

Stadsmuseet ljusfenomen uppsala öppnar igen våren 2019. Vi hjälper dig att söka i databaser och med beställningar av fotografier ur våra samlingar. Drupal "Används för att spara att avvisningsknappen på cookieinformationstext har klickats.". Vill du få reda på mer om Stockholm, stadens historia och byggnader eller få hjälp att hitta gamla fotografier? Du kan även kontakta oss om byggnadsantikvariska frågor som byggnadsvård, exempelvis trappuppgången i ditt hus, eller ett planärende.

Byggnaden får även en ny entré direkt ifrån Ryssgården för att möjliggöra kvällsaktiviteter bland annat i faktarummet. Stadsmuseet i Stockholm (fram till 2013, stockholms stadsmuseum ) är ett museum. Det ska också ske tillgänglighetsanpassningar i byggnaden.


Sitemap