Vegetarisk hamburgare uppsala


vegetarisk hamburgare uppsala

durkslag och skölj av i kallt vatten. Serveras tillsammans med pommes eller en liten sallad. Att skrubba potatisen i havet och sen avnjuta grillknyten och hamburgare tillsammans med nära och kära vid lägerelden samtidigt som någon spelar trummor låter inte som en vanlig tisdag i februari. De vegetariska alternativen - en vegoburgare med falafel från Maxos samt en grekisk variant med polentastekt fetaost - kommer med risk för beslutsångest. Alternativen blir dessutom bara fler och bättre. Stora Nygatan 20, Gamla stan. Därför bjuder vi på ett recept på kikärtsbiffar; en billig, snabb, nyttig och lättlagad rätt för dig som vill äta mer grönt. Vårt kött kommer från utvalda norrländska gårdar som mals dagligen för att säkerställa kötthalt, köttblandning och kvalitet.

Båda innehåller thamija, egyptisk falafel, och veganburgaren serveras med grovt bröd. AG driver även detta moderna fastfoodställe med fokus på hållbarhet och svenska råvaror. Här kan man smörja kråset med en tjusig vegetarisk hamburgare som kommer med lätt grillat bröd, tjocka sötpotatispommes och dressing. Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden.

Vi har sonderat utbudet och hittat ett gäng riktigt goda vegetariska burgare i Stockholm som garanterat tillfredsställer det gröna burgarbehovet. I vår guide till Stockholms bästa vegoburgare hittar du allt från biodynamiska veganburgare till goda veggie burgers med sötpotatispommes och fina tillbehör. Råvarornas ingrediensförteckning baseras på ren råvaruinformation från våra leverantörer. Bun Meat Bun Söderhallarna, bun Meat Bun Farsta, med skådespelarduon Joel Kinnaman och Mahmut Suvakci från Snabba Cash vid spakarna levereras både diner-känsla och saftiga burgare. Pressa ur saften från en halv apelsin. Läs mer, läs mer, läs mer, läs mer. Servera med grönsaker, tex bladspenat och en klick yoghurt du pressat i lite citron. Menyn innehåller bland annat grillad halloumiburgare i briochebröd med avokado, rostad paprika och tomatsalsa.

Vart kan man pierca sig i uppsala
Sau, uppsala


Sitemap