Västerås stadsbibliotek wifi


västerås stadsbibliotek wifi

nu för en upprustning och utveckling av Stadsbiblioteket. Onsdag 10:00 - 21:00, torsdag 10:00 - 21:00, fredag 10:00 - 19:00. Sortera efter gratis wifi med bäst betyg. Västerås litteraturfestival är ett samarrangemang mellan, västerås stadsbibliotek, ABF, västerås och Skådebanan Västmanland.västerås stadsbibliotek wifi

Välj film, du kan söka på genre, årtal eller språk.
Innan filmen startar måste du knappa in ditt personnummer eller bibliotekskortnummer och pinkod och så är filmkvällen igång.
Västerås Stadsbibliotek i utkanten av centrum intill botaniska trädgården tillhandahåller trådlöst internet för alla.
Arosnet är, västerås stads nya publika trådlösa nätverk.
Det kostar ingenting att använda.västerås stadsbibliotek wifi

För att använda Arosnet på biblioteket följer du dessa instruktioner. Alva praktiserar just. Västerås stadsbibliotek och hon säger själv att hon är ett riktigt Potterhead! Därför vill hon såklart tipsa om hela serien med böcker om Harry Potter och hennes favorit är Harry Potter och halvblodsprinsen. Här hittar du alla gratis wifi nära, västerås city, Västerås.

Om oss, på Stadsbiblioteket finns skönlitteratur och facklitteratur inom olika ämnesområden, barn- och ungdomslitteratur samt Ljudbiblioteket med tal- och ljudböcker. Lyssna, välkommen till Umeå stadsbibliotek på plan 2-4 i Väven. Västerås stadsbiblioteks första litteraturfestival. Konferens i Stadsbiblioteket, handikappanpassad entré. Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev? Program i Väven hösten 2018. Asplunds bibliotek är Sveriges största folkbibliotek och det är även välkänt internationellt. Dessutom ordnar vi ett stort antal program: författarbesök, läsecirklar och kurser, så kom och hälsa på! Lördag-söndag gäller samma öppettider som för biblioteket. Klicka på bilden för att läsa mer om festivalen. Västerås, litteraturfestival Lördagen den 20 oktober öppnar vi dörrarna för. I finns även Kvinnohistoriskt museum, Umeå konsthall och Folkets bio.

Lundby församling västerås personal
Gävle stadsbibliotek öppet
Parkteater västerås 2018


Sitemap