Buss från västerås flygplats till stockholm


buss från västerås flygplats till stockholm

EuroBonus eller Norwegian Reward) registrerats för köpet så plockas dessa bort i samband med återbetalningen. Timestamp '000' date : 'HH:mm' : parture. Outnyttjade biljetter köpta online (via app eller webb) återlöses inom giltighetstiden utan administrativ avgift. Det är ditt ansvar. Priset ligger kring hundralappen för en enkel resa som varken kan om- eller avbokas. Kommer du med egen bil, buss eller taxi så stannar dessa utanför terminalbyggnaden för bekväm på- och avstigning. Flygbussarnas personal kan inte bistå med lyft av personer men hjälper gärna till att packa en rullstol tillsammans med bagaget. Flygbussarna ska informera på samt via realtidsskyltar vid vissa hållplatser och i bussarna.

Vi är väldigt stolta över vår flygplats,  Varmt välkommen till oss. 30-dagars och 10-dagars kort: Du har rätt att häva ditt köp av dessa kort om Flygbussarna ändrar förutsättningar för resan efter köpet är genomfört.

Resa med barn Barn i alla åldrar är välkomna att resa med Flygbussarna i vuxet sällskap. Med långtidsparkeringen inom ett fåtal steg från incheckningen slipper du bära bagage och sportutrustning långa sträckor. Ett tips är att gå med i Swebus kundprogram Sweplus - då får du gratis ombokningsskydd.

Dignande julbord stockholm skaldjur
Smittskydd stockholm mrsa
Hotell med pool i stockholm

Eftersom bagageutrymmet i busskupén är mycket begränsat får endast ett (1) mindre handbagage per resenär medtas ombord på bussen. För återlösen av biljett, kontakta oss via vårt kontaktformulär. En sträcka som gör att det inte lönar sig med flygtrafik mellan de båda orterna. Vad kostar det att åka med buss från Västerås till Stockholm? Nettbuss trafikerar sträckan med varumärket Bus4You. Färdbevis, alla som reser med Flygbussarna måste kunna visa upp giltigt färdbevis så länge de befinner sig på bussen. Bussresor startar från så lite som. Flixbus har en daglig direktavgång från Västerås resecentrum till Stockholm Cityterminal, med avgång klockan 5:20, varje dag i veckan. Du är självklart välkommen att ta med ett eget babyskydd/barnstol för spädbarn.


Sitemap