Storbritannien teatime lotto resultat historia


storbritannien teatime lotto resultat historia

en jackpott på flera miljoner, så skapades det så kallade nya multinationella EuroJackpot-lotteriet av sex europeiska länder: Tyskland (inklusive alla tyska delstater Nederländerna, Finland, Danmark, Italien och Slovenien. Du kommer att få möjligheten att personligen göra anspråk på vinsten i det land där lotten köpts, alternativt kan du välja att förbli anonym och låta lottförmedlingsföretaget göra anspråk på vinsten och föra över pengarna till ditt bankkonto. Eftersom denna regel begränsade jackpotten från att växa beslutade de deltagande länderna att slopa regeln den 1:a februari 2013. EuroMillions har betalat ut några av de största jackpottarna i världen. Hur spelar man EuroMillions? Den 1:a januari 2013 blev vinster på turspel skattepliktig inkomst i Portugal och Spanien. Vid den tidpunkt denna jackpot representerade den största någonsin jackpotten vanns av en kupong hållare i Europeiska lotteriet historia. 130.000.000 jackpot vanns den 8 februari 2008 av 16 personer. Vinnaren var Dolores McNamara, en 45-årig mamma till sex, hon var den största enskilda vinnaren i lotteriet historia vid den tiden. EuroMillions Booster-fond Den 10:e maj 2011 infördes en booster-fond som får 8,6 av den totala vinstpotten.

EuroMillions prisstruktur, den 24 september 2016 ändrades EuroMillions spelmatris, vilket innebär att två stjärnnummer dras från en uppsättning av 12 nummer, istället för 11 nummer. Varje medlem av denna Euro Millions syndikat vunnit mer än 6 miljoner. Spela Euro Lotto online Ibland kan det vara svårt att hitta tid till att göra allt som står på ens kalender, och framförallt att köpa lotter, vilket oftast hamnar längst ned på att-göra-listan.

Och eftersom det endast var en vinnare på 2:a nivån gick högsta vinsten ut till en spelare som inte ens hade prickat in alla nummer. Och efter drygt ett år på spelmarknaden, den 1:a februari 2013 gick ytterligare 6 länder med i EuroJackpot: Sverige, Norge, Litauen, Lettland, Island och Kroatien. Om ingen spelare har vunnit jackpotten efter fjärde dragningen kommer högsta vinsten att delas av vinnarna på nästa nivå. När du spelar på EuroMillions kan du vinna ett pris på några euro för att matcha två huvudnummer upp till högsta möjliga jackpott på 190 miljoner. Hur gör man anspråk på vinsten? Det var efter den ekonomiska krisen som Portugal och Spanien började beskatta vinster på turspel över ett visst belopp 5 000 i Portugal och 2 500 i Spanien med 20 skatt.

Storbritannien teatime lotto resultat historia
storbritannien teatime lotto resultat historia


Sitemap