Mat kulturkalaset göteborg 2018


mat kulturkalaset göteborg 2018

vanligt. Ladda ner bilder från vår mediabank). Dansfesten fortsätter på torsdagen för då spelar Streaplers på Valand och på Kajskjul 8 spelar Wizex på fredagen och Arvingarna på lördagen. Boostpalatset skapa din drömoutfit (för dig från 5 år, insläpp varje timme). Green Corner är också tillbaka som i år har ännu mer matfokus än förra året, här kommer det inte heller att finnas några engångsartiklar.

Göteborg Co på uppdrag av Göteborgs Stad med stöd av Västra Götalandsregionen och Näringslivsgruppen. Mat, förutom att kunna äta en massa god mat hos våra matförsäljare bjuds det på Diskdisco, Culture Kitchen, Workshops och föredrag med vegoinspiratören Gustav Johansson som driver bloggen Jävligt gott. Den 14-19 augusti i år är det dags för Göteborgs Kulturkalas och EuroPride.

Peter eriksson göteborgs universitet, Albatross golfbana göteborg,

Festen är öppen för allmänheten, från klockan.00 är det 18 årsgräns. Tappat bort ett barn eller en vuxen? Förutom Gbg City Jam kommer den indiska dansstjärnan Geeta Chandra att uppträda, det kommer att finnas möjlighet att prova på danstyper som Scottish Country Dance, bugg och gammaldans och på Barnens Kulturkalas kommer det att hållas dansklasser i olika dansstilar. Göteborg Co ingår tillsammans med Liseberg, Got Event och Göteborgs Stadsteater i klustret Turism, Kultur Evenemang och är klustrets moderbolag. Demokratitorget och valdebatter med Britt-Marie Mattsson.

Tisdag 14 augusti 12:00-19:30 Är du en elefant i bilen? Nu är årets program för Göteborgs Kulturkalas och EuroPride. I augusti 2018 är det återigen dags för Göteborgs Kulturkalas. Men årets Kulturkalas kommer också att bjuda på linedance, romsk dans, indisk dans, streetdance, prova-på för alla åldrar och mycket mer.

Göteborgs universitetsdirektör
Göteborg sightseeing karta
Grekisk mat lund
Tvinky Göteborg


Sitemap