Tapas stockholm bästa


tapas stockholm bästa

gästerna med traditionell mat och mysig stämning. Därför fokuserar vi mycket på att hitta cavasorter som håller riktigt hög klass. Den där eleganta Pinot Noir från Nya Zealand, eller vår otroligt populära Ripasso från Italien, ska inte dom vara med? Att hitta en dyr skumpa som är bra är ingen konst. Paella, gazpacho och baconinlindade dadlar är några av de typiska inslagen. Aceitunas, 65 kr Vitlöks marinerad stora gröna oliver.

Maila oss på om du vet någon riktigt bra tapasrestaurang i Stockholm som vi har glömt och borde lägga med i guiden. Käket, var vi håller hus, lite va folk säger om oss. Scheelegatan 3, Kungsholmen Olé-Olé Spanien mitt på Kungsholmen För dig som letar efter något riktigt genuint är Olé-Olé ett omtyckt alternativ på Kungsholmen. Jag gjorde det enkelt för mig då det är första gången jag besöker denna tapas restaurang att jag valde avsmakningsmenyn. Vassa Eggen och, tennstopet.

Liam, säljare, det här var det absolut bästa stället i Stockholm. Kan du inte riktigt välja är det bara att beställa in mer av plockmaten i omgångar. Sthlm tapas Water4Charity Insamling, sthlm tapas charity 2018, självklart fortsätter vi samla in pengar till välgörenhet under 2018. Har varit runt i halva Spanien så jag har en idé om hur det bör smaka. Nedan är lite av det du kan förvänta dig utav oss: Service. Välkommen in och upptäck ett helt nytt Spanien. . Vi kan med gott samvete påstå att vi är proffs, vi vet vad kunden efterfrågar och servar just det som efterfrågas dock är vi samtidigt ödmjuka och vet att man alltid kan blir bättre och därför lyssnar vi extra noga på våra kunder. Suma sumarum så måste jag säga att den här restaurangen får 5 av 5 stjärnor!


Sitemap