Hyra lokal i stockholm city


hyra lokal i stockholm city

och en mix av hög klass och avslappnad atmosfär. Lämna en kommentar Kategorier Stockholms innerstad, Stockholms län Apr 4 Nalen erbjuder dig vackra rymliga lokaler som passar alldeles utmärkt både för festen och företagseventet. Faciendas festlokal passar perfekt för födelsedagsfester, firmafester och bröllop. På plats fin en riktigt bra ljudanläggning samt dansgolv så att dina gäster kan dansa loss ända in på småtimmarna. Då ska du ta kontakt med. Lämna en kommentar Kategorier Norrmalm, Stockholms innerstad, Stockholms län, Uncategorized Mar 28 Planerar du ett roligt evenemang för personalen på din arbetsplats?

Lediga lokaler i, stockholm, hyra lokal i, stockholmhyra lokal i stockholm city

Källaren Peder Muur kan dessutom erbjuder dessutom hjälp med att ordna allt från konferenser, konstutställningar, julbord, catering, underhållning och. Lämna en kommentar Kategorier Stockholms innerstad, Stockholms län Feb 26 Skafferiets festvåning på Östermalm tar emot upp till 130 gäster, här anordnas middagar, bröllop och annorlunda fester. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang. Stockholm, Årsta, 40m, i Årsta partihallsområde finns denna fastighet innehållande grossistverksamhet, främst en stor Fiskgrossist. Platsen är dessutom lätt att hitta till. Det som är så bra med Ljunglöfska är att de dessutom erbjuder logi så att du och dina gäster kan övernatta där om så önskas. Totalt rymmer deras lokaler upp till 3700 personer, vilket innebär att du kan ordna riktigt stora events hos dem. Nalens lokaler bidrar till en trivsam och anrik atmosfär samtidigt som du erbjuds toppmodern teknisk utrustning och fantastiska möjligheter till praktiska lösningar. Lokalen är väldigt rymlig och passar perfekt för 50-450 gäster. Mar 2, hotell Blå Blo i Gustavsberg har anor ända från 1800-talet, här får du hjälp att annordna festen. Byggnaden är väldigt vacker och lokalen är väldigt hemtrevlig. I deras lokaler finns möjligheten att arrangera allt från fester och events till konserter, utställningar, kongresser och mycket mer.

Detta är det perfekta stället för dig som vill imponera på dina gäster! Du hittar Kungsvalvet på Kungsholmen i Stockholm. För att fylla detta behov så har det uppstått portaler som samlar lediga lokaler från olika hyresvärdar på ett och samma ställe. Ni får också hjälp med dryckesval så att allt blir till en perfekt fest. Bara för att den är billig att hyra ska du inte oroa dig för att alla gäster ska få plats. Att lokalerna ligger centralt är ett stort plus. Deras festvåning ligger mitt i stan på Norrmalm, vilket är ett utmärkt läge för dig som tänkt bjuda in gäster från flera olika håll.


Sitemap