Bästa nyårssupen stockholm


bästa nyårssupen stockholm

få en så stressfri nyårsafton som möjligt. Dont mind if. Italienarna lagar mat med hjärta och själ som huvudingredienser i varje maträtt och med vår Italienska Catering anammar vi detta. Denna nyårsklassiker blir fantastiskt god i vegansk tappning med oumph och pressgurka. Då passar det bra att följa upp med en frisk och fräsch chevis. Se hela menyn här. Från de Norra delarna varma rätter till södra delarnas lättare måltider.

Fira nyår i Stockholm Thatsup Stockholms bästa restauranger för en wow-upplevelse Thatsup

En massa krämiga, goda grejer, alltså! Väldigt vego hittar du också. Råvarorna tog slut och man fick snabbt beställa in nya. Vi gör naturligtvis även vinrekommendationer till hela måltiden eller till varje rätt och erbjuder en rad andra extratjänster för att er fest ska bli oförglömlig. En perfekt nyårsmeny kan rädda vilken nyårsafton som helst. Ansluta till er företagskickoff med en hel foodtruck! Och både hummersoppan och efterätten kan förberedas i god tid före middagen. Ju mer man kan fixa i förväg desto mindre arbete blir det under middagen, då man kanske hellre umgås med sina gäster. Jag har komponerat ihop tre stycken skitgoda 3-rättersmenyer: en klassiskt svensk (som är helt vegansk en extra fancy och en supersnabb. Den här rätten är också superenkel att veganisera (hoppa bara parmesanen eller ersätt med vegandito).

Stockholms bästa restauranger för en wow-upplevelse Uppdaterad tockholm har på senare år överträffat sig själv i populära restauranger att pricka av på checklistan.
Välkommen till oss på Dolce Catering i Stockholm.
Vi är ett modernt cateringbolag som tillagar mat från det italienska köket, med klassiska recept och äkta råvaror.
Hos oss hittar du det perfekta upplägget av italiensk catering för din fest, företagsevent, bröllop eller studentfirande.


Sitemap