Restaurang med jultallrik stockholm


restaurang med jultallrik stockholm

sätta stämningen. 49-51 Djurgårdsslätten, Djurgården I Ulriksdals slottspark ligger detta gemytliga värdshus med genuin, lantlig stil. På Ebenist i Gamla Stan kan du njuta av ett julbord fyllt med specialiteter och delikatesser. Välkomponerat dryckespaket 225 kr, glögg, två glas vin/öl samt en snaps. Mycket är ekologiskt och närproducerat. Hågelby Gård, Botkyrka, sheraton, franska delikatesser på finhotell, på Sheraton kombineras svenska klassiker med franska delikatesser, bland annat gåslever, steak tartar och skaldjur. Nu är det inte många dagar kvar till jul och vad passar då bättre än att bjuda nära, kära och kollegor på en jultallrik? Visa nummer, karlavägen stockholm, karta och vägbeskrivning Öppet idag 08:00 - 22:00 Öppettider, just nu Öppet. På ICA Supermarket Esplanad är upplevelsen lika viktig som maten.

Mårten Trotzig ligger mitt i hjärtat av Gamla stan, Stockholm med inriktning på klassisk svensk och internationell mat av hög kvalitet. Den rustika 1880-talsandan sätter en unik prägel på atmosfären. Det traditionella julbordet innehåller mer än 80 olika rätter som är lagade ombord på båten, bland annat julskinka och egeninlagd sill, och ambitionen är att servera så mycket närproducerat som möjligt. På den anrika Verandan dukas det upp till fest under hela december - även under självaste julhelgen.

Julbordet är inspirerat av julens traditioner och bjuder på hemlagade godsaker och lokalproducerade delikatesser framför den sprakande brasan. På verandan möts gäster av glögg och pepparkakor vid ankomst. Långbro Värdshus är vackert beläget intill en park nära stan. Dessert: Julgodis och kaffe, jultallriken kan endast bokas i samband med konferens, vardagar.00-14.00. Här guidar vi till de pussel wiki bästa.


Sitemap