Psykolog trädgårdsgatan helsingborg


psykolog trädgårdsgatan helsingborg

överenskommelse. Arbetsvillkor: Arbetstider vardagar kl 8-17. För mer information se högkostnadsskydd och 1177. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Capio Maria Landskrona och Capio Maria Helsingborg kommer att fr o m 1 maj bedriva laro-verksamhet - Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende - på uppdrag av Region Skånes vårdval som införs 2014. . Läs mer om psykoterapeuter, läs mer om psykoterapiutbildning, läs mer om dynamisk psykoterapi. Tjänstgöring 100 med placering 50 på vardera mottagning, i Landskrona och i Helsingborg. Vill du vara med och bygga upp en ny mottagning i Landskrona och Helsingborg?

Postnord helsingborg bunkalundsvägen öppettider, Dunkers helsingborg öppettider, Chef elevhälsan helsingborg,

SundsPsykologerna är en psykologverksamhet med mottagning i centrala Helsingborg. Har du frågor om anställningsvillkor är du välkommen att kontakta Anita Gabrielsson, HR Business Partner, tel. VI SÖKER psykolog, du kommer att arbeta i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor, socionom, psykolog och medicinsk sekreterare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lediga sommarjobb göteborg ungdom lämplighet. Psykoterapeut, specialist i klinisk psykologi, psykoterapihandledare. Uppdraget är ett medicinskt helhetsåtagande för patienter i laro som innefattar psykologisk och farmakologisk behandling, koordinering och planering av vård och behandling, psykologisk testning samt enklare somatiskt omhändertagande relaterat till missbruksproblematik. Vi ger även föreläsningar och kurser. Tar emot vuxna, ungdomar, barn och par för behandling med kognitiv beteendeterapi vid en rad olika problemområden.

Information lämnas av Emelie Sahlin, projektledare på tel. Kvalifikationer: Vi söker dig som är leg psykolog med neurospsykiatrisk utredningskompetens och KBT-erfarenhet. Psykologerna som arbetar här har lång erfarenhet och bred kompetens.

Avlivning jag hemmet helsingborg
Bowling helsingborg öppettider


Sitemap