Hotel viking helsingborg efter jobbet


hotel viking helsingborg efter jobbet

mer små och personliga hotell. Landa efter dagen med ett glas vin framför brasan eller träffa dina vänner för en afterwork eller en cocktail innan natten tar vid. Just nu hittar du 6204 gästrecensioner av hotell i, helsingborg. Se alla våra hotell i, helsingborg, så här får du de bästa erbjudandena. Ett hotell där det mer kändes som att komma hem till någon än till ett hotell. V Hotels entréplan är som ett mysigt och rymligt vardagsrum. Idag är alla 49 rummen renoverade och alla har sin egen, unika design.hotel viking helsingborg efter jobbet

Landa efter dagen med ett glas vin framför brasan eller träffa dina vänner för en afterwork eller en cocktail innan natten tar vid.
V, hotel Helsingborg kräver att kreditkortsinnehavarens namn stämmer överens med gästens namn på bokningsbekräftelsen.

Bistro V - V Hotel Helsingborghotel viking helsingborg efter jobbet

Radisson Blu scandinavia Hotell göteborg bokning
Mäklare helsingborg

Vi hoppas att du ska trivas riktigt bra hemma hos oss. Det allra viktigaste är vår personal. Bistro V serverar en klassisk bistromeny och väl utvalda viner från vår prisvärda vinlista enligt vårt motto: bra viner ska drickas till en rimlig peng. Karin och Kjell Jakobsson. Gå med i m Rewards, vårt bonusprogram där du kan tjäna gratisnätter. Vi erbjuder vår prisgaranti på de flesta bokningar, och det finns ännu fler sätt att få en billigare resa:. Hotellbaren Library Bar är det perfekta stället att koppla av på med en drink eller en omgång dart. Då var valet av hotellidé ganska självklar: vi ville skapa mindre hotell med en stark identitet där en varm design och passionerat värdskap skulle vara huvudingredienserna. Hotellen såldes men efter några år fick vi lust att börja om på nytt.


Sitemap