Sl kort stockholm priser


sl kort stockholm priser

3, 4 och. Biljetten gäller mellan klockan.00 och.30 måndag till fredag och dygnet runt lördagar, söndagar och helgdagar, under höstterminen från den 10 augusti till den 31 december 2018. Biljetten gäller 7 dagar i följd, räknat från första dagen du startar biljetten genom att läsa av den på kortläsaren ombord på bussen, på SL-stolpen, i spärren eller hos konduktören/matrosen. Biljetten gäller i 75 minuter från det att du startar biljetten genom att läsa av den på kortläsaren ombord på bussen, i spärren, på SL-stolpen, eller hos konduktören. UL-biljetten är i form av ett kvitto, som du måste ha med dig tillsammans med SL Access-kortet för att biljetten ska vara giltig. Resa med SL-trafiken samt passage till/från Arlanda tågstation.

Här hittar du mer information om att resa med SL till Arlanda (länk). Uppsala län zon 1,2,3, kompletterar SL-biljett Biljetten gäller för resa i zon 1, 2 och 3 i Uppsala län. Du kan inte köpa till ett SL-kort till ett Stockholm Mobile Pass.

Du som är under 18 år kan köpa en vanlig 30-dagarsbiljett, eftersom du inte behöver betala för passage-avgiften på skor online stora storlekar dam stockholm Arlanda. Dessutom från den 10 till den 31 augusti. Uppsala län zon 3, kompletterar SL-biljett Biljetten gäller för resa i zon 3 i Uppsala län. Uppsala län zon 2 och 5 SL Biljetten gäller för resa i hela SL-trafiken, samt i zon 2 och 5 i Uppsala län. Fritidsbiljett UL/SL vårtermin Den här biljetten gäller för resor med SL i Stockholms län, över länsgränsen till Uppsala län och för resor med UL i hela Uppsala län för dig som är under. Den här biljetten behöver du om du har en SL-biljett och vill åka med pendeltåget till/från Knivsta. 30-dagarsbiljett UL/SL student Biljetten gäller 30 dagar i följd från det datum du själv bestämmer när du köper biljetten. Våra biljetter Hitta den biljett som passar dig bäst. Biljetten köper du hos återförsäljare och SL Center. Uppsala län zon 1, 2, 3, 4, 5 SL Biljetten gäller för resa i hela SL-trafiken, samt i zon 1, 2, 3, 4 och 5 i Uppsala län, inklusive Gävle. Den här biljetten köper du på bemannade pendeltågsstationer, på SL Center och i servicedisken på Arlanda tågstation. . Spara pengar med allt inkluderat i ett kort samtidigt som du får en guidebok på köpet.


Sitemap