Körkort lund


körkort lund

kunskaper i ett gratis teoriprov. Det finns en mängd olika körkort att ta och en mängd olika körkortsklasser att få behörighet inom.

Vi anpassar din väg till. Dags att ta körkort? På hittar du all infomration om körkort och kan söka efter en trafikskola nära dig. Välkommen till Trafikpedagogerna i Lund!

körkort lund

Martina lundström det synliga barnet, Elaffär klostergatan i lund, Lund i stockholm, Kate Lundy canberra,

Främst i Skåne och Blekinge. STR, Sveriges Trafikutbildares Riksförbund, har trafikskolor knutna till sig över hela landet. Vill du arbeta som taxiförare, kräver det också ett särskilt körkort. Läs mer, här kan du läsa om: Vilket körkort vill du ta har svaren. Övningskörning vad passar dig när du tar körkort För att ta körkort i körkortsklasserna B, C eller A det vill säga bil, lastbil eller motorcykel, krävs övningskörning för att klara körkortet. Om du så önskar går det att beställa professionell förare även till våra andra lifttyper. Sitemap Kontakt STR service AB Järvgatan 4, 261 44 landskrona Körkort nu med Elevcentralen elevcentralen APP store google play Vi använder oss av cookies för att ge dig en bättre upplevelse av denna webbplatsen. Körkortstillståndet är det som ger dig möjlighet att övningsköra, på trafikskola eller privat. BE körkortsklassen du ska läsa mer. Plugga smart och bli godkänd direkt på kunskapsprovet. Hitta din utbildare, sök efter en STR-ansluten trafikutbildare i din närhet med förutsättningar som passar just dig! Vi erbjuder även tillbehör till liftar för lyft av glasrutor, gipsskivor, ventilationsrör etc.


Sitemap