Parklek södra stockholm


parklek södra stockholm

vilket gör att det är lätt att sätta sig och ta en fika, eller varför inte slå sig ner i gräset som vi gjorde. Men det är himla fint här, till och med grill finns på plats för de dagar man vill hålla till här hela dagen. Klätterställningen var Felix busstrafik eskilstuna stockholm för liten för men det fanns ett litet lok som var intressant, fast mest intressant var det nog att strosa runt själv och titta. Efter en stund promenerade vi nerför backen tillbaka mot Farsta Strand Kyrka och hittade där både en ny gungställning och en liten lekpark med rutschelkana och sandlåda som Felix gillade. Hur som haver så var det ändå en rätt stor lekpark i mina ögon för att vara en som ligger mellan några hyreshus.

parklek södra stockholm

Stockholms stadsmuseum faktarummet, Bruka design återförsäljare stockholm, Konsert stockholm i helgen,

Förra året kom en massa emellan men i år finns det mer tid och bättre möjligheter till att hänga runt i lekparker och testa så nu jädrar ska det bli liv i det här lilla sidoprojektet! Ett stort plus var att det fanns så mycket att se och upptäcka för F och jag tyckte parken var anpassad för barn i alla åldrar vilket är jättebra! Tisdag 30 oktober i Björns trädgård. Alla barn och unga är välkomna och det är fri entré. En dålig sak är att hela parken ligger i en liten dal vilket gör att värmen blir tryckande och det kan bli rätt jobbigt när det är så varmt som det var i Stockholm i söndags. F sade också att han såg en katt flera gånger men jag tror inte den hörde dit. 13 kommer piraten Celia Sea till Stora Blecktornsparken, Katarina Bangata 78, och har femkamp med pirattema. Det förvånade mig för även om vädret inte var det bästa så var det knappast dåligt. Betyget får bli 2 av 5 i vilket fall. Fler bilder kommer, bara jag kommit underfund om varför min dator inte gör som jag vill när jag kopplar in mobilen.

Medeltidsmuseet ligger på Strömparterren 3, under Norrbro. Den ligger dock lite avigt till eftersom man bara når den med buss 165 (Liljeholmen-Högdalen-Farsta) eller 167 (Älvsjö-Högdalen-Farsta) från Farsta eller Högdalen.

Stockholms ridsport
Kineser hotell stockholm


Sitemap