Södertull vårdcentral lund


södertull vårdcentral lund

försämrad aptit, ofrivillig viktnedgång och svårigheter att tugga eller svälja diabetes och blodfettsrubbningar övervikt och fetma Distriktssköterska Hos oss får du råd och hjälp med sjukdomar eller. Vad har du för e-postaddress? Akram Pahlevan Moghaddam Sjuksköterska Dietist Dietisten hjälper dig att förändra kost- och matvanor för att förebygga, behandla och lindra sjukdomar. Kvälls- och helgmottagningen Lund. Wikipediafoton från närområdet, wikipedia, branscher Öppen Hälso- Sjukvård, vårdcentraler. Om vårdbehovet är akut erbjuds du tid på kvälls- och helgmottagningen. Ring så får du en medicinsk bedömning. Är du intresserad anmäl dig via diabetesmottagningens telefonsvarare. Mån-Fre.30-10.00, när vi har stängt, har du akuta medicinska problem som inte kan vänta tills vi öppnar? En viktig del av arbetet är barnhälsovård, mödravård och äldrevård.

Inkontinens Du som har problem med läckage eller att tömma blåsan är välkommen till oss för utredning och behandling. Om det behövs kan du få remiss till andra specialister inom vården. OBS: Influensavaccinet är slut och restnoterat i hela landet.

Other medicinsk VÅRD Nearby, photos, to display your photos here, upload them to flickr with this tag : easycity_pic_3384219. Det går bra att dricka lite vatten). Teamet består av läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator. Vi hjälper dig bland annat med: vård av sår och infektioner recept på kostnadsfria hjälpmedel råd och tips för egenvård och läkemedel bedömning av hudproblem blodtrycksmätning vaccinationer Om det behövs hjälper vi dig att komma i kontakt med en läkare. Visa alla indikatorer för Vårdcentralen Södertull, Lund. Geolocation : Maps and directions to your business. Vid akut livshotande tillstånd ring: 112, e-tjänster, om oss och vårt utbud, när du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss.södertull vårdcentral lund

Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider,.m.
Södertull Vårdcentral, Lund, Sweden.
Information och tjänster för din hälsa och vård.
Besök eller ring 1177 för sjukvårdsrådgivning.
Södertull vårdcentral is located helgeandsgatan 16 in lund (223 54) in the region of skåne län (sverige).


Sitemap