Carlbergs lås lund


carlbergs lås lund

passersystem. Låsmästarna i Lund, vi tar oss an allt inom säkerhet. Vi är sex personer som arbetar för att hjälpa. Vi innehar Mästarebrev och har AAA-certifikat.

Vi vänder oss till både små och stora företag, samt privatkunder med ett stort utbud av säkerhetslösningar och säkerhetsprodukter. Tjänster/ Produkter, vi vänder oss till både små och stora företag, samt privatkunder med ett stort utbud av säkerhetslösningar och säkerhetsprodukter! Leverantörer/ Varumärken, vi erbjuder produkter från: Kaba Abax AB, assa. Just nu Stängt, mÅndag, tisdag, onsdag, torsdag. Tack vare vår kundparkering och utmärkta bussförbindelser är vi mycket lättillgängliga trots vårt centrala läge.

Boka direkt lund
Tommy lundström nordmaling

Om oss, välkommen till internationella vetenskapsfestivalen göteborg Låsmästarna i Lund! Vi har 45 års erfarenhet! Fastighetsboxar, galler, rulljalusi, kodlås och Passagesystem, larm. Dorma, bewator, solid, rco, fas, fix, de Jong. Vi innehar Mästarebrev och har AAA-certifikat! Fredag, lÖrdag, sÖndag, vägbeskrivning, från Till, bankgatan lund. Företaget, företaget startades 1961 av Knut Carlberg och idag är det Tommy Carlberg som styr skeppet. Hos oss finns det allt som krävs av en auktoriserad säkerhetsbutik, både till små och stora företag, bostadsrätter, privatkunder.m.

Tommy började arbeta på firman redan 1969. Vi både säljer och monterar: Allt inom Lås, dörrstängare och Dörrautomatik, säkerhetsdörrar.

Genetisk rådgivning lund
Lund handel


Sitemap