Skänka kläder till hemlösa uppsala


skänka kläder till hemlösa uppsala

boende på vår trappa i Järlåsa. Svart med vita strumpor och vitt under nosen, gula ögon. Finns nu på Leopoldsgatan. I Rångsta, mellan Björklinge och Viksta, finns två okända katter. Väldigt tillgiven och snäll katt. Hon är en tam katt och är mycket tillgiven så någon har ägt henne. Patrik Jarl Helt grå katt har varit hos mig på prästängen ( Vid gysingevägen, avtagsvägen mot Ulvakvarn ) sedan 2 månader tillbaka. Trodde hon trots allt hade ett hem men då hon en sen kväll låg under en ormbunke i regnet så gav jag upp. Är det din katt eller vet du något om honom, kontakta Föreningen Samvetet på telefon eller via e-post till Föreningen Samvetet Hemlös katt i Bälinge?skänka kläder till hemlösa uppsala

Många hemlösa som kommer till Stadsmissionens verksamhet är i behov av varmare kläder nu på hösten och vintern. Som volontär är du en av dem som är med och bidrar till att fler människor får stöd att förändra sin livssituation. Varje vecka gör Uppsala Stadsmission skillnad för nästan 1000 personer. Gå till Röda Korset. Du är här: Start / Uppsala / Second Hand / Second Hand Uppsala / Skänka.

Var hör den hemma? Han finns i Bärby Hage i Uppsala. Bilden är dålig men buss till uppsala från arlanda ring om någon känner igen den! Kort lockigt hår brun, grå beige. Den ser ut att må bra men ropar intensivt när man närmar sig och följer sedan med, ivrigt jamande.

En jättefin katt som har flyttat hem till oss. Katten är bruntabbyfärgad med vitt, försiktig kring människor. Vill in hos någon.

Tåg uppsala älvsjö tidtabell, Sd uppsala 21 augusti, Gymnastik till barn örebro, Sälen uppsala,


Sitemap