Frisör salabacke uppsala


frisör salabacke uppsala

1750:- Permanent Kort hår 1500:- Längre hår från 1700:- Ögon Ögonfrans färg 200:- Ögonbryn 200:- Ögonbryns plock 150:- Slingor Slingor i hätta 1150:- Slingor i hätta ink klipp. Är mycket nöjd med deras tjänster och hur de bemöter sina kunder. De vet vad mitt hår behöver och gör så att det alltid ser snyggt ut på bild. På instagram, följ oss, följ oss. Säkerhet är viktigt för oss och vårt bokningssystem itsperfect, som vidtar adekvata tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att säkerställa att personuppgifter inte kan missbrukas, förloras eller förfogas över av obehöriga i samband med att itsperfect behandlar personuppgifterna enligt denna dataskyddspolicy. Instagram, följ oss, följ oss. En färg, fler färger eller i kombination med slingor.frisör salabacke uppsala

Places Uppsala, Sweden Beauty, Cosmetic Personal CareBarber Shop Hårstudion Salabacke.
Frisör Uppsala - en sida skapad för att underlätta ditt sökande efter en bra frisör i Uppsala.

Om oss, eva Westerling, frisör. På bosses blir jag alltid väl omhändertagen och de hjälper mig att se snygg ut i håret inför årets alla tillställningar. Hos frans känner man sig alltid lika välkommen och vet att man kommer klippas av ett fullblodsproffs. De har en fantastisk passion för hår och stil och ger mig alltid en avkopplande, skön stund i deras härliga salongsmiljö. Bosses Hår och styling räknas till en av landets anrikaste salonger. Ni kan känna er trygga hos oss och om ni har frågor är ni välkomna att höra av er till oss på salongen.

Det vimlar av frisörer på gatorna i Uppsala, så att hitta en frisörsalong kanske inte är det svåraste. Hjärtligt välkommen till Redhed Frisör! Varmt välkommen till våran fina salong i salabacke! Här vill vi att du som kund ska känna att du är hos lyhörda frisörer som lyssnar till dina önskemål. Hår vår passion sedan 1890.

Uppsala bio, Urologi barn uppsala,


Sitemap