Hyra lokal fest i uppsala


hyra lokal fest i uppsala

fest! . Detta behöver spegla din verksamhet och era behov. Vi kan till exempel ställa till med bröllopsfest med utsikt över äppelträden i centralaste Uppsala.

Hyra lokal fest i uppsala
hyra lokal fest i uppsala

hyra lokal fest i uppsala

För våra hyresgäster, om Miab, vi jobbar långsiktigt med flera hundra år gamla hus och lika många trogna hyresgäster. Givetvis kan det vara smart att tänka på framtiden också. Fördelar med dessa områden är att de ligger strategiskt nära bra kommunikationer. Exempel på vanliga ändamål för våra uthyrningar är institutionsfester, disputationsfester och andra examensfester, återträffar och fester anordnade av studentföreningar. Normal öppettid är till klockan 01, önskas förlängd öppettid till 02 tillkommer extrakostnader.

Att flytta personal och andra resurser är både kostsamt och tidskrävande, alltså kan det vara smart att se framåt i tiden också. Vi hjälper dig gärna redan i planeringsstadiet. Planerar ni att expandera och anställa flera, så kan det vara en idé att hyra en lokal som har plats för expansion. För disputationsmiddagar och dylika arrangemang behöver man inte vara medlem i Kalmar nation för att hyra våra lokaler. När du hyr en av våra festlokaler så ingår alltid städ i priset. Menyförslag, förrätter 1: Cannellini och spenatsoppa med persilja (finns även som veganskt) 40 personer 100kr 60 personer 90kr 80 personer 80kr, vintips: Sankt Anna Riesling 2: Västerbottentarte med crème frache löjrom 40 personer 120kr 60 personer 110kr 80 personer 100kr, vintips: Santa Rita 120 Sauvignon. Är det en större verksamhet med omfattande aktiviteter kan det vara smarta att leta efter lokaler i utkanten av staden.


Sitemap