Stockholmsalliansen långfärdsskridskor


stockholmsalliansen långfärdsskridskor

används en del utrustning som är förknippad med säkerhet och trivsel. Idag (2006) finns över 80 föreningar i världen med långfärdsskridskoåkning på programmet och antalet organiserade åkare är cirka 35 000. Detta gör att man kan åka skridskor på olika typer av vatten genom hela vintern i och med att vattnen inte fryser samtidigt. Göteborgs långfärdsskridskoklubb (glsk), cirka 2 000 medlemmar. Med oss kan du gå klätterkurs i Stockholm, Nyköping och Costa Blanca i Spanien. Är du sugen på att planera och genomföra egna turer med tält i Svenska och Norska fjäll? FF Stockholms Alliansen t, cirka 850 medlemmar Långfärdsskridsko i Västerås (LiV) t, cirka 750 medlemmar Långfärdsskrinnarna i Sydöst (LSS, södra Småland, Blekinge, norra Skåne) t, cirka 700 medlemmar Solstaskäret (Karlstad), cirka 650 medlemmar Bråvallaskrinnarna (BSK, nordöstra Östergötland cirka 450 medlemmar.

En tur med långfärdsskridskor och till fots mellan 4 sjöar på Kynnefjäll i Bohuslän: Stora och Lilla Holmevattnet, Hornboresjön och Restad Långevatten under. Det finns många olika saker att tänka på vid val av långfärdsskridskor. En kortare skridsko väger mindre och är lättare att kontrollera. Vi vill med Långfäm samla den information och tips och trix som behövs för att du skall komma ordentligt igång med din långfärdsåkning.

Ni bestämmer vad, när och var. Hela Vättern lägger sig i genomsnitt ungefär vart tredje. För långfärdsskridskoåkning finns speciellt utvecklade långfärdsskridskor som är lätta att ta av och på kängorna och möjliggör enkel vandring exempelvis mellan sjöar. Behöver du komma i kontakt med oss för att fråga om något skicka ett mail till så försöker vi svara så snart vi kan. Ha även alltid med sällskap när du ger dig ut, det är den bästa livlinan av dem alla.

Stockholmsalliansen långfärdsskridskor
stockholmsalliansen långfärdsskridskor


Sitemap