Folkuniversitetet göteborg svenska kurs


folkuniversitetet göteborg svenska kurs

regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning. Vi erbjuder kurser i både allmän svenska och specialkurser för dig som behöver språket i arbetet, till exempel inom sjukvården. Svenska B2 fyra-fem dagar i veckan (31). Referensramen utgår från en internationell standard som används i hela Europa. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg.

folkuniversitetet göteborg svenska kurs

Glöd uppsala konkurs, London stansted göteborg,

Svenska B2 / Swedish B2 (76). Svenska B1 två-tre dagar i veckan (58). Svenska A2 fyra-fem dagar i veckan (21). Om du känner att du uppfyller kriterierna för vad man ska kunna på till exempel A1-nivån bör du välja den nivå som ligger strax över, i det här fallet A2-nivån! Take a course in Swedish! Du kan förstå och använda enkla ord och fraser som rör dina behov eller konkreta vardagssituationer. Kurser i Svenska/Swedish (603 www akademibokhandeln i lund arrangemang, plats, start. Så här söker du efter din kurs. Förkunskaper, det här är en kurs för dig som har läst ungerska A1 del 2 i sin helhet eller på annat sätt fått motsvarande kunskaper i ungerska.

Du kan också klicka. Här finns kurser fördig som redan studerat svenska ett tag och somvill fördjupa dina kunskaper ytterligare. Länkar, tipsa dina vänner, skriv ut eller maila. Kurser i svenska, vi har kurser i svenska både för nybörjare och för dig som redan har goda kunskaper i språket. Svenska B2 en dag i veckan (3). Referensramen bedömer din nivå, språknivåerna A1-C2 kommer från Europarådets referensram för språk, en nivåskala som gör det möjligt att beskriva och bedöma vilken nivå en persons språkkunskaper ligger. Du lär dig använda enkla ord och fraser för konkreta vardagssituationer. Mål, efter kursen har du kunskaper i ungerska på nivå A1 enligt Europarådets referensram för språk.

Framkalla bilder direkt till Göteborg, Jamat khana göteborg, Connect Hotel göteborg,


Sitemap